Algemeen nieuws

Stage in Hoenderloo van start gegaan

Stage in Hoenderloo van start gegaan

Spelers goed aangekomen in Hoenderloo

Deze morgen vertrokken spelers en staf op stageweek naar het Nederlandse Hoenderloo. Tot en met zaterdagmorgen bereiden de troepen van coach Guyot er in alle rust de competitiestart verder voor. Na de gebruikelijke check-in werd er dan ook onmiddellijk stevig ...
Lees meer

Voetbalweek Cercle Brugge - Soccerfun!

Wat?
Keileuke voetbalweek!
Ervaren, enthousiaste trainers serveren een waaier aan voetbalactiviteiten waarbij instructie, uitdieping en veel spelplezier hand in hand gaan.

Voor wie?
Jongens en meisjes van 5 t.e.m. 12 jaar.

Waar?
Op de ...
Lees meer

Maandag vertrekken spelers op stage

Coach Laurent Guyot kijkt vooruit naar stageweek in Hoenderloo

Maandag 9 juli vertrekken de spelers en staf op stageweek naar het Nederlandse Hoenderloo. Tot en met zaterdag 14 juli zullen de troepen van coach Guyot in het kleine dorpje in de provincie Gelderland zich verder klaarstomen voor de competitiestart.
 

LAURENT GUYOT: “VANAF NU VOORAL OP TACTISCH VLAK GAAN ...
Lees meer

Cercle zegeviert tegen Waasland-Beveren

Cercle wint oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren met 1-2

Door een late wijziging in de agenda trok Cercle op zaterdag 7 juli naar Melsele om te oefenen tegen Waasland-Beveren. Die thuisploeg kwam al snel op voorsprong, maar nog voor de pauze had Cercle dankzij twee doelpunten de rollen omgedraaid. In een aangename tweede helft werd niet meer gescoord. Zo kan Groen-Zwart met een overwinning op ...
Lees meer

Fandag op 14 juli met topmatch tegen AS Monaco!

Kom op zaterdag 14 juli naar onze Fandag!

Volgende week zaterdag 14 juli vindt tussen 13u en 23u de jaarlijkse Fandag van Cercle Brugge plaats. Nieuw dit jaar is dat alle festiviteiten doorgaan op de Oostparking van het Jan Breydelstadion, en het belooft de moeite te worden, ontdek alles wat wordt gepland hieronder!
 

FANDAG START AL VANAF 13U MET UNIEK ...
Lees meer

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×