Nieuws

Cercle Brugge en Liantis verlengen sponsorship

Cercle Brugge en Liantis: nieuw hoofdstuk, verlengd sponsorship

Zowel voor Cercle Brugge als voor Groep ADMB wordt het een speciaal jaar. Terwijl de Vereniging dit seizoen opnieuw in 1A mag aantreden, zal ADMB vanaf 10 september een nieuwe, eengemaakte dienstengroep vormen met Provikmo en Zenito onder de naam Liantis. “Een mooi moment om het wederzijds vertrouwen in de kijker te plaatsen en het sponsorship voor nog eens 2 seizoenen te verlengen.”

Gedeelde geschiedenis

Cercle Brugge en Groep ADMB zijn twee partners die al 11 jaar nauw samenwerken. Voor mensen die zich afvragen waarom dat zo is, is het antwoord simpel: de Vereniging en HR-dienstengroep ADMB delen héél wat waarden. “Onze organisaties delen inderdaad waarden zoals loyauteit, een directe aanpak en we gaan schouder aan schouder door het vuur voor wie op ons rekent”, vertelt Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder van de HR-dienstengroep.

Samen werkt

Vorige week mocht Groep ADMB al zeer heuglijk nieuws aankondigen: vanaf 10 september 2018 vormen ze samen met Zenito en Provikmo één dienstengroep. Die nieuwe organisatie met ruim 1.700 medewerkers zal de naam Liantis dragen. Dankzij de eenmaking kunnen ze ondernemende mensen nog beter ondersteunen bij al hun mensenzaken. Want Liantis is ervan overtuigd dat ‘samen werkt’, niet voor niks de nieuwe baseline. Pas als je er als team staat, kan je grenzen verleggen. Een uitdrukking die Cerclesupporters ongetwijfeld bekend in de oren klinkt.

Nieuw hoofdstuk

En terwijl Liantis dit jaar aan een nieuw hoofdstuk begint, is dat ook voor Cercle Brugge het geval. Na 3 seizoenen in 1B, mag de Vereniging weer meevoetballen op het hoogste niveau. “Deze nieuwe start voor beide partners is een mooi moment om het wederzijds vertrouwen in de kijker te plaatsen en ons sponsorship voor nog eens 2 seizoenen te verlengen. Het ADMB-logo zal vervangen worden door dat van Liantis, maar de achterliggende gedachte blijft. Door intens samen te werken én gefocust te blijven op concrete resultaten, kunnen we veel bereiken.”, besluit Philip Van Eeckhoute.

Cercle Brugge en Liantis verlengen sponsorship
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×