Nieuws

Cercle en Vaillant sluiten sponsorovereenkomst voor de 2 komende seizoenen

Cercle Brugge en Vaillant hand in hand naar 1a!

Hoewel sportief het seizoen voor de Vereniging met de promotie naar eerste klasse A er reeds op zit, wordt extra-sportief al alles in het werk gesteld om zo goed en professioneel mogelijk de stap naar de hoogste Belgische voetbalafdeling te zetten. In dat opzicht is Cercle Brugge vandaag trots om de Duitse verwarmingsgigant en Belgische marktleider Vaillant opnieuw te mogen verwelkomen als sponsor. De vernieuwde overeenkomst, die gesloten wordt voor de komende 2 seizoenen, houdt naast een nauwe samenwerking onder meer de vermelding van Vaillant in op de rechterbroekspijp van spelersuitrustingen voor seizoen 2018-2019.

Marc VANMAELE (algemeen coördinator Cercle Brugge): “De hernieuwde samenwerking met Vaillant is hét bewijs dat Cercle Brugge in commerciële termen als een jong, innovatief en kwaliteitsvol merk wordt gepercipieerd. Cercle Brugge is opnieuw ‘in’. Niet alleen bevestigt deze overeenkomst dit gegeven, tevens toont het ook aan dat sponsors die in het verleden met Cercle Brugge verbonden waren, zich blijvend identificeren met de waarden en normen die Cercle Brugge vooropstelt.”

Eric ROODHOOFT (commercieel directeur Vaillant): “Dit vernieuwde partnership met Cercle Brugge getuigt van een goede verstandhouding tussen beide partijen die in 2020 al 30 jaar zal duren. De perfecte samenwerking die nu al 28 jaar vasthoudt, is een blijken van uitstekende samenwerking tussen beide partijen, zowel naar investering toe als naar return. Op naar 1A! Leve Cercle!”

Cercle en Vaillant sluiten sponsorovereenkomst voor de 2 komende seizoenen
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×