Nieuws

Drie Cercle-spelers verdedigden afgelopen week de kleuren van hun land

Cercle vaardigde afgelopen week drie internationals af!

Lloyd Palun (Gabon), Johanna Omolo (Kenia) en Elderson Echiéjilé (Nigeria) zijn momenteel op interland.

Lloyd Palun speelde de voorbije week met Gabon de King’s Cup in Thailand. In beide wedstrijden dwong hij dwong een basisplaats af. Gabon verloor zijn eerste wedstrijd in de King’s Cup tegen de gastheer Thailand op penalty’s, het bleef na 90 minuten 0-0 en een spannende strafschopreeks tot gevolg. Daarin nam Thailand echter de bovenhand (4-2). Zondagavond speelde Lloyd in de strijd om de derde plaats tegen de Verenigde Arabische Emiraten, Gabon won de wedstrijd met het kleinste verschil: 1-0.

Johanna Omolo werd terug opgeroepen voor Kenia, hij startte zaterdag naast Victor Wanyama op het middenveld in een wedstrijd tegen De Comoren. Kenia vermeed nipt het verlies toen het vijf minuten voor tijd de 2-2 eindstand op het bord plaatste. Johanna kwam 65 minuten in actie. Dinsdag neemt Kenia het in een tweede oefeninterland op tegen de Centraal-Afrikaanse-Republiek.

Nigeria ten slotte bereidt zich met Elderson Echiéjilé in de kern voor op het Wereldkampioenschap in Rusland. Nigeria stuntte vrijdag door met 0-1 te winnen tegen Polen. Elderson kwam toen niet in actie maar dinsdag krijgt hij een nieuwe kans, wanneer Nigeria het dan opneemt tegen Servië.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×