Nieuws

Tijdens de Fandag abonnementenverkoop in het secretariaat

Koop tijdens de Fandag jouw abonnement aan de dienst Ticketing!

Zaterdag 14 juli vindt met de jaarlijkse Fandag dé hoogdag plaats voor alle groen-zwarte supporters. Een dag vol plezier, amusement en Groen-Zwart genot voor iedereen! Daarenboven kunnen fans die nog geen abonnement voor komend seizoen hebben aangekocht, dit ook tijdens de Fandag doen. Vanaf 13u is de dienst ticketing aan het secretariaat geopend, waar je tot 17u terecht kan voor een abonnement.

Alleen een ticket voor de galawedstrijd nodig? Supporters zonder abonnement die naar de Fandag komen én de galawedstrijd tegen AS Monaco willen bijwonen, kunnen ofwel deze week al online hun wedstrijdticket aankopen, of kunnen zaterdag vanaf 13u ook terecht aan het lokettenblok Oost op de Fandag dus.

Volwassenen betalen €15 per ticket, jeugd -18 jaar betaalt €10.

Abonnementen zijn dus niet te koop op de Fandag-site, enkel op het secretariaat! Tickets voor de galawedstrijd zijn WEL te koop op de Fandag-site.


WAT ALS IK NA 17U EEN ABONNEMENT WIL AANKOPEN?

Wegens de galawedstrijd tegen AS Monaco sluiten de stadionpoorten vanaf 17u. Supporters die pas na 17u naar de fandag kunnen komen, raden we aan om aan het lokettenblok Oost een ticket voor Cercle Brugge – AS Monaco aan te kopen. Met dat ticket kan je vervolgens het stadion betreden, om daarna door te gaan naar de dienst kaartenverkoop aan het secretariaat. Bij aankoop van jouw abonnement zal vervolgens de waarde van jouw wedstrijdticket in de eindafrekening in mindering worden gebracht.

Tijdens de Fandag abonnementenverkoop in het secretariaat
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×