Nieuws - Kaartenverkoop

Voor dé match van 2018 blijven de loketten vlak voor de wedstrijd gesloten!

Zaterdag zijn de loketten ENKEL open tot 13u!

Dat Cercle Brugge zaterdag tijdens ‘de match van 2018’ enorm zal gesteund worden door z’n 12e man, is ondertussen wel duidelijk. Ook vandaag werd het een drukte van jewelste aan Ticketing. Vast staat dat we morgen al met 13 514 supporters samen Cercle Brugge naar promotie proberen schreeuwen!

Fans die morgen nog een ...
Lees meer

Dienst kaartenverkoop zaterdag enkel open tot 13u.

Ticketing zaterdag enkel open tussen 9u en 13u, en blijft dus vlak voor de wedstrijd gesloten!

Wie zaterdag, op de wedstrijddag zelf, nog een ticket voor Cercle Brugge – Beerschot Wilrijk wil aankopen, kan hiervoor tussen 9u en 13u terecht aan de loketten van de dienst kaartenverkoop.

Wegens veiligheidsredenen blijven de loketten voor de wedstrijd dus gesloten. Zorg dus dat je zeker voor zaterdag 13u jouw ticket ...
Lees meer

Cercle Brugge – Beerschot Wilrijk breekt toeschouwersrecord Proximus League!

Finalewedstrijd telt momenteel 12700 toeschouwers, een record dit seizoen in de Proximus League!

Dat Cercle Brugge over straffe supporters beschikt, wisten we natuurlijk al. Maar dat de populariteit voor het treffen tegen Beerschot Wilrijk zo intens was, is werkelijk uniek! Vandaag werd het 12.700ste ticket aan de dienst Ticketing verkocht! EEN RECORD dit seizoen in de Proximus League editie 2017-2018!

Dit cijfer, dat ...
Lees meer

Verrassingsbezoek van Palun aan Ticketing

Lloyd Palun brengt een verrassingsbezoek aan alle wachtenden bij Ticketing!

Opnieuw een drukte van jewelste vandaag aan de dienst Ticketing van Cercle. Alles, maar dan ook alles wordt in het werk gesteld om iedere wachtende fan zo snel mogelijk te voorzien van zijn finaletickets. Ook Lloyd Palun deed zijn duit in het zakje. De Gabonees verraste de aanwezigen deze middag met een bezoekje en had ook ...
Lees meer

Oosttribune boven in verkoop!

Opnieuw een extra tribune voor zaterdag: ook tickets voor de Oost-boven zijn vanaf nu beschikbaar!

Terwijl de ticketprinters aan het secretariaat overuren draaien en de telefoonlijnen roodgloeiend blijven staan, besliste Cercle Brugge naderhand om voor de tweede dag op rij een extra tribune te openen! De vraag naar tickets blijft dus ENORM! Daarom werd zonet de Oosttribune boven beschibaar gesteld voor verkoop!

Rep je snel naar ...
Lees meer

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×