Nieuws - Supporters

Aftermovie kampioenenviering

Geniet hier na met de aftermovie van de kampioenenviering!

Op zaterdag 21 april werd de Brugse binnenstad omgetoverd tot een ware Groen-Zwarte vesting, toen Cercle Brugge er op de Grote Markt z'n kampioenenviering organiseerde. Het werd een waar volksfeest: duizenden uitzinnige supporters, spelers en staf genoten in een zonovergoten Brugge van de apotheose van seizoen 2017-2018.

Lees meer

Spelers gaan uit de bol op het kampioenenpodium

Herbeleef hier de aankomst van de spelers op het kampioenenpodium!

We kunnen het maar niet genoeg herhalen, WAT EEN FEEST afgelopen zaterdag tijdens de kampioenenviering! Daarom blikken we graag nog eens terug op het moment wanneer de spelers overenthousiast werden verwelkomd op het podium!

Bekijk hier de ...
Lees meer

Fantastische beelden op het kampioenenpodium!

Eva De Roo inspireert spelers met 'speciale' dansmoves op het podium!

Dat de spelers een stevig feestje bouwden afgelopen zaterdag, is ondertussen wel meer dan duidelijk. Kijk hieronder zeker naar de hilarische beelden toen Eva De Roo samen met de spelers het feest stevig verderzette!
Bekijk hier de ...
Lees meer

Zingende Vincent brengt groen-zwarte fans in extase

HILARISCH! Wist je dat ... Christophe Vincent ook een getalenteerde zanger is?

Hilariteit alom vorige zaterdag tijdens de kampioenenviering, toen Radio 2-presentatrice Anja Daems Christophe Vincent liet zingen op het podium. Een iet wat 'speciale' versie werd het van "We are the Champions" van Queen, geniet hier mee!