Nieuws

Alles wat je moet weten over de abonnementenverkoop!

Alles wat je moet weten over de abonnementenverkoop!

Vanaf vandaag, woensdag 2 mei, gaat de abonnementencampagne voor het seizoen 2018-2019 van start. Vanzelfsprekend vinden er met de lancering van deze campagne ook heel wat organisatorische veranderingen plaats, zoals aangepaste openingsuren. Alle praktische (nieuwe) informatie én antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hieronder terug!
 

EARLY-BIRD TARIEVEN VOOR BESTAANDE ABONNEES TOT 3 JUNI!

Goed nieuws voor trouwe abonnees! Als dank voor jullie steun aan onze Vereniging verleng je jouw abonnement voor komend seizoen gewoon aan dezelfde prijs zoals vorig seizoen. Het is tevens ook mogelijk om als abonnee te veranderen van plaats naar een zitje dat afgelopen seizoen niet verkocht werd, en ook dan geniet je van jouw early-bird korting! Check de tarieven voor meer info. Verlengen is absoluut niet moeilijk maar breng zeker en vast alle benodigde informatie mee (correcte naam, adres, e-mailadres, geboortedatum)! Ook als u verlengt voor iemand die niet mee kan komen, dient u over deze informatie en identiteitskaart te beschikken.
 

-18 JARIGEN GRATIS NAAR CERCLE!

Het succes van de jongerenacties van vorig seizoen blijven ook komend seizoen niet onbeantwoord. Alle -18 jarigen krijgen dan ook, weliswaar enkel aan het loket en op vertoon van ID-kaart, een gratis abonnement in de Noord- of Oosttribune!
 

STUDENTEN AAN EEN ABSOLUTE STUNTPRIJS VAN €99 IN DE NOORDTRIBUNE!

Cercle denkt ook aan de studenten en biedt de meest ideale ontspanning tussen al dat studeren door! Op vertoon van jouw identiteitskaart + studentenkaart krijg jij een Groen-Zwart abonnement aan de studenten stuntprijs van €99!

 

Een overzicht van alle abonnementstarieven en aangepaste openingsuren vind je hier.

 

--> VIND HIER EEN ANTWOORD OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN:
 

VRAAG: Gelden de early-birdtarieven ook voor supporters die graag van de West- naar de Oosttribune willen verhuizen?

ANTWOORD: Zeker! Afhankelijk van het corresponderende vak uit de Westtribune betaal je eveneens een gunsttarief in betreffende vak in de Oosttribune.

 

VRAAG: Kunnen nieuwe abonnees ook al hun abonnement aankopen vanaf 2 mei?

ANTWOORD: Natuurlijk! Als niet-abonnee kan je vanaf woensdag 2 mei inderdaad een abonnement aankopen op een plaats die vorig seizoen niet als abonnement werd verkocht.

 

VRAAG: Wat betreft de – 12 jarigen in de Westtribune?

ANTWOORD: Jeugd- en kindertarieven zijn voor komend seizoen enkel mogelijk in de Noord- en Oosttribune. Dit betekent dat wanneer je abonnement wil aankopen voor een -12 jarige in de Westtribune, het basistarief van kracht is.

 

VRAAG: Kunnen er al parkeerabonnementen aangekocht worden vanaf 2 mei en wat is de prijs hiervoor?

ANTWOORD: Er kunnen vanaf woensdag 2 mei eveneens ook parkeerkaarten worden aangekocht (niet voor W1). De prijs bedraagt €200 voor een volledig seizoen.

 

VRAAG: Welke wedstrijden zitten in het abonnement omvat?

ANTWOORD: In het abonnement zitten alle wedstrijden van de Jupiler Pro League 2018-2019 vervat, gratis toegang tot de galawedstrijd voor aanvang van het seizoen* en alle eventuele Play-Off 2 wedstrijden. De Beker van België (Croky Cup) en eventuele Play-Off 1 wedstrijden zijn niet inbegrepen.

 

* De galawedstrijd is onder voorbehoud.

Alles wat je moet weten over de abonnementenverkoop!
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×