Nieuws

Welkom bij Groen-Zwart, Yoann, Kevin & Pierre !

Etienne, Appin en Nguinda naar Cercle Brugge

Cercle Brugge is trots vandaag de komst te melden van AS Monaco spelers Yoann Etienne, Kevin Appin en Pierre Nguinda, drie talenten die zich komend seizoen verder kunnen ontwikkelen bij Groen-Zwart

De Fransman Yoann Etienne, een 21-jarige linksachter, komt al heel z’n carrière uit voor AS Monaco. Voor de beloftevolle verdediger wordt het project Cercle Brugge z’n eerste buitenlandse opdracht, net als voor de 20-jarige centrale middenvelder Kevin Appin, die tevens ook z’n volledige carrière bij de Monegaskische ploeg speelt. De derde aanwinst is rechtsachter Pierre-Daniel Nguinda. De 21-jarige Frans-Kameroener kwam eerder al uit voor US Quevilly in de Franse Ligue 2, waarvoor hij vorig seizoen 16 keer in actie kwam.

Sportief directeur François Vitali: “We zijn erg blij om Yoann, Pierre en Kevin te verwelkomen bij Cercle Brugge. Het zijn drie jonge getalenteerde spelers die ons uit de academie van AS Monaco komen versterken. We zijn ervan overtuigd dat Cercle Brugge en de Jupiler Pro League de beste keuze is voor hun verdere ontwikkeling. Welkom!”

We heten Yoann, Kevin en Pierre van harte welkom bij Cercle Brugge!

Welkom bij Groen-Zwart, Yoann, Kevin & Pierre !
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×