Supporterskrant - Shot Online

Kaas- en wijnavond Groen-Zwart Oostkamp

De supportersvereniging uit Oostkamp organiseerde op maandag 4 december de jaarlijkse kaas- en wijnavond voor de ere-leden.  Dit past perfect in het plaatje van de recente bekendmaking dat Oostkamp volgens een onderzoek van HNB de “beste gemeente van Vlaanderen is om te leven”.
Dat weten door de jaren heen diverse Cercle spelers ook en ondergetekende vanzelfsprekend…

Voor enkele tientallen ere-leden was het verzamelen geblazen in “Het Raetshuijs” , de opvolger van “Het Oud Wethuys” aan het gemeenteplein.  Ook Piet D’Hooghe, voorzitter van de vzw Cercle Brugge, was even tegenwoordig, alsook vzw-beheerraadslid Maria Blontrock.  Piet D’Hooghe sprak de aanwezig toe en motiveerde supportersverenigingen om Cercle (financieel) te steunen o.a. via de vzw die instaat voor de (bijna 300) vrijwilligers en de jeugdwerking.

GZ Oostkamp voorzitter Fernand Hutsebaut stelde een als naar gewoonte ludieke speech op, maar liet dit op de aanwezigen los via medebestuurslid Vincent Lescouhier.

De variatie aan kazen en de rode en witte wijnen smaakten prima en als naar traditie ging de “pietjesbak” (toepasselijk twee dagen voor Sinterklaas) rond.  Hoofdprijs, zoals steeds, was een hesp geschonken door Maria.  Deze werd gewonnen door de dochter van de GZO voorzitter.

(Georges Debacker)

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×