Praatje met een speler - Shot Online

Emmanuel Imorou

Twee dagen voor de “alles of niets” wedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk had SHOT-online een gesprek met Emmanuel Imorou.  Een gesprek over hemzelf en een vooruitblik op deze levensbelangrijke wedstrijd.


Lees het volledige artikel

Kévin Hoggas

Onze eerste winteraankoop vindt reeds goed zijn weg in de Groen-Zwarte gelederen.  Met een langdurig contract lijkt het er op dat de Cercle-bewindvoerders veel vertrouwen hebben in onze nieuwe middenvelder.

Even kennismaken.


Lees het volledige artikel

Johanna Omolo

Johanna Omolo weet wat de promotie afdwingen in 1B is.  Hij deed het vorig seizoen met FC Antwerp en wil nu hetzelfde bereiken met Groen-Zwart.


Lees het volledige artikel

Jérémy Taravel

De Fransman is een der "oudere" spelers in de ploeg.  Hij kent de Belgische competitie goed want speelde reeds eerder bij Zulte-Waregem, Lokeren en AA Gent.  Naast in zijn vaderland trad hij ook reeds in Kroatië aan. Een gesprekje.


Lees het volledige artikel

Jordy Gaspar

De jonge Jordy Gaspar, Frans jeugdinternational en drie jaar onder contract bij AS Monaco, kreeg recent behoorlijk wat speelminuten om zijn kunnen te bewijzen.  Tijd dus om even een praatje met hem te maken.


Lees het volledige artikel

Dylan De Belder

Dylan de Belder was vorig seizoen de topschutter in 1e afdeling B.  De geboren "Montois" kwam pas laat bij Cercle toe en had wat achterstand in te halen.  Op Beerschot-Wilrijk potte hij zijn eerste voor Groen-Zwart.  De eerste in een lange rij hoopt gans Groen-Zwart.  Een gesprekje.


Lees het volledige artikel

Alexandar Sofranac

Alexandar Sofranac is de 3e Montenegrijn bij Cercle.  In minder dan een maand na zijn aansluiting  mocht hij reeds twee maal opdraven.  Een kennismaking.

 


Lees het volledige artikel

Miguel Van Damme

Zo’n 16 maanden na de vaststelling van leukemie bij onze doelman Miguel Van Damme, stond hij alweer tussen de palen op het hoogste niveau.  Indrukwekkend en hartverwarmend voor al wie met die vreselijke ziekte te maken krijgt. 

We hadden een gesprekje daags na zijn nieuw debuut.

 


Lees het volledige artikel

Guevin Tormin

Lloyd Palun

Irvin Cardona

Xavier Mercier

Gianni Bruno

Benjamin Delacourt

Francis Cathenis

Brian Vandenbussche

Raphaël Diarra

Christophe Vincent

Amadou Diallo

Sebastiaan Brebels

Paul Nardi

Karel Van Roose

Onze leenspeler bij KFC Oosterzonen


Lees het volledige artikel

Mehdi Beneddine

Miguel Van Damme

Niels Coussement

Jeugdproduct van KVO bij Cercle.


Lees het volledige artikel

Paolino Bertaccini

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×