Abonnementencampagne 2023-2024

Ollemolletope no de Cercle!

Koop nu jouw abonnement voor 2023-2024!

Winst tegen Anderlecht, turbo Somers tijdens de Brugse thuisderby en een kwalificatie voor de Europe Play-Offs: het zijn maar enkele momenten die dit seizoen ongetwijfeld een glimlach toverden op jouw gezicht. Ook volgend seizoen wordt een echt feestjaar waarin we onze 125ste verjaardag vieren. Verleng of koop daarom nu jouw abonnement: ollemolletope no de Cercle!

ollemolletope no de cercle!


Op de hoogte blijven van alle acties en events gelinkt aan onze abonnementencampagne? Hieronder vind je alle informatie terug. Heb je nog vragen? Contacteer dan onze dienst Ticketing via ticketing@cerclebrugge.be.

Sta jij ook zo te popelen om jouw abonnement te kopen? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf vandaag kan je namelijk jouw plaats in Jan Breydel vastleggen voor 2023-2024.

EEN ABONNEMENT ALS GOEDKOOPSTE WEG NAAR HET STADION

Jouw abonnement houdt rekening met het nieuwe competitieformat waarbij alle teams volgend seizoen Play Offs spelen en er dus meer gegarandeerde thuiswedstrijden zijn. De Play Offs zijn inbegrepen in de abonnementstarieven, waardoor de abonnementsprijzen stijgen ten opzichte van het huidige seizoen. Een abonnement blijft de goedkoopste weg naar het stadion, waarbij je bespaart in vergelijking met losse wedstrijdtickets. Zelfs al je een paar wedstrijden moet missen ben je nog steeds goedkoper af.

KOOP NU EEN ABONNEMENT EN KRIJG €10 CONSUMPTIEWAARDE*

Koop je een abonnement op Cercle? Dan krijg je €10 consumptiewaarde op jouw abonnementskaart geladen. Jouw eerste consumpties in Jan Breydel zijn dus op onze kosten. Schol!

(*) Enkel voor categorieën +12 jaar.

FOCUS OP ALLE FANS, JEUGD EN FAMILIES

Iedereen is welkom op Cercle! De gemiddeld jongste ploeg op het veld focust ook volgend seizoen volop op gezinnen en jeugd. Gezinnen die onder hetzelfde dak wonen (vanaf 1 ouder + 1 kind t.e.m. 18 jaar), krijgen op de totaalprijs van hun abonnement 10% korting. Voor alle jeugdcategorieën zijn er goedkopere formules.

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN JE ABONNEMENT?

Met een abonnement krijg je volgend seizoen toegang tot alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League. Ook bij alle Play Off-wedstrijden zit jouw toegang inbegrepen. Bovendien organiseren we midden juli opnieuw een galawedstrijd waar abonnees gratis toegang krijgen.

ABONNEMENTEN ZOWEL ONLINE ALS FYSIEK BESCHIKBAAR

De abonnementen zijn zowel fysiek als online beschikbaar. Dienst Ticketing is elke werkdag geopend tussen 13h30-17h30. Op zaterdag 3 juni is ticketing ook open tussen 10h-12h00.

DE TARIEVEN

premium twoalve membership

Seizoen 2023-2024

jouw membership

WORD PREMIUM TWOALVE!

Abonnees die Premium Twoalve-member worden, krijgen een Premium Twoalve-abonnementskaart; daarmee krijg je:

  • Een korting van 12% in de fanshop (online en fysieke shop)
  • Ga je ook altijd mee op verplaatsing met de federatiebus? Mooi zo! Elke Premium Twoalve-member krijgt €2 korting op elke busrit.
  • Onze spelers treden in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen aan in speciale Premium Twoalve-wedstrijdshirts, waarbij 18 members worden uitgeloot en nadien dat wedstrijdgedragen shirt gesigneerd ontvangen
  • Een exclusieve drink in aanwezigheid van de spelers en technische staf
  • 5 leuke activiteiten met de A-kern (groepsactiviteiten of winacties)
  • Mogelijkheid tot winacties tijdens de zomermaanden (onder andere 'ga mee op stage' met Cercle Brugge)

acties en events


Ga mee op zomerstage

Ollemolletope no de Cercle!

Ontdek alle info

Cercle on Tour

Ollemolletope no de Cercle!

Ontdek alle info