koop tickets online
nl fr en

Bij thuiswedstrijden van Cercle Brugge kan je tot 4 tickets in één keer aankopen. Elk ticket moet persoonlijk toegewezen worden aan de supporter die het ticket zal gebruiken. Om tickets toe te wijzen moet je de naam, voornaam en geboortedatum van de supporter in kwestie ingeven. Je kan als abonnee dus geen extra ticket op je eigen naam bestellen.

Het registratieproces is ook aan de loketten verplicht. Cercle roept daarom zijn fans op om tickets zoveel mogelijk online aan te kopen. Zo vermijd je lange wachtrijen.

Download hieronder gerust het stappenplan om eenvoudig tickets te bestellen online. 

 

ONLINE TICKETS AANKOPEN

  • Meld je aan via ticketing.cerclebrugge.be
  • Kies de komende thuiswedstrijd waarvoor je tickets wil kopen
  • Selecteer een tribune en vervolgens de vrije zitjes naar keuze (maximum 4)
  • Wijs nu de tickets toe aan de effectieve gebruiker: indien de medesupporter gekend is bij Cercle Brugge, kan je zijn/haar e-mailadres of klantennummer invullen en op enter duwen. Je zal zien dat de supporter in kwestie wordt herkend door het systeem. In dit geval werd het ticket ook toegekend aan de gebruiker.
  • Is de medesupporter niet gekend in ons ticketingsysteem? Dan vul je bij “voer gebruikersinformatie in” de voornaam en naam in en duw je op enter. Nadien vervolledig je het registratieproces bij “volledig gebruikersprofiel” of “complete user profile” en vul je de ontbrekende data in (naam, voornaam en geboortedatum). Klik daarna op opslaan. Het ticket werd nu succesvol gekoppeld aan de supporter.
  • Voor eventuele extra tickets tot een maximum van 4, herhaal je telkens bovenstaand proces.

 

TICKETS BESTELLEN VOOR ANDERE FANS

Tickets kopen voor vrienden en familie kan makkelijk door het mailadres dat gelinkt is aan hun account in te vullen bij een van je tickets. Koop je geregeld tickets voor dezelfde vrienden of familieleden? Dan is het misschien handig om hun account aan je eigen account te koppelen via de tool ‘friends & family’. Zo kun je telkens in enkele clicks voor hen tickets bestellen.

 

HET ACCOUNT VAN VRIENDEN EN FAMILIE AAN JE EIGEN ACCOUNT KOPPELEN

  • Ga naar ticketing.cerclebrugge.be en meld je aan via ‘log in’.
  • Als je bent ingelogd, klik je bovenaan op je naam vervolgens op ‘jouw account’.
  • Scrol naar beneden tot je ‘vrienden en family’ of ‘friends or family’ ziet staan. Daar vul je het e-mailadres in van je familielid of vriend. Klik vervolgens op ‘vriend toevoegen’ of ‘add friend’.
  • Gelukt? Dan is het nu de beurt aan je familielid of vriend om in te loggen. Bij ‘jouw account’ kan die persoon het vriendschapsverzoek bevestigen. Is dat gebeurd? Dan kan je vanaf nu ook tickets voor je vrienden en/of familieleden bestellen.

 

HEB JE NOG GEEN ONLINE ACCOUNT?

Dan kan je via ticketing.cerclebrugge.be in enkele clicks een profiel aanmaken. Klik rechts bovenaan op 'maak een account aan' of 'create account' en doorloop er alle stappen. Download hiervoor gerust het handige stappenplan, dat je bovenaan deze pagina kan vinden.

Hou er rekening mee dat er in functie van bepaalde risicowedstrijden ook specifieke maatregelen van toepassing kunnen zijn voor online accounts (bijvoorbeeld: online account + abonnee, online account + al tickets aangekocht tijdens het seizoen, accounts aangemaakt voor een specifieke datum, ...). Als dat het geval is, zal dat ook telkens zo worden gecommuniceerd.