koop tickets online
nl fr en

Voor thuiswedstrijden van Cercle Brugge kan je meestal tot 4 tickets per account aankopen. Elk ticket moet daarbij wel effectief op de naam staan van de supporter die het ticket zal gebruiken, dat is sinds begin dit seizoen bij wet verplicht. Naast de naam en voornaam moet ook de geboortedatum van de persoon worden ingevoerd. Als abonneehouder kan je dus geen ticket meer kopen voor jezelf. Hoe je extra tickets koopt en vooral: hoe je de tickets op naam zet, lees je hieronder:

Aangezien het registratieproces ook bij de dagloketten is verplicht, roept Cercle z'n fans zoveel als mogelijk op om online tickets aan te kopen en zo wachtrijen te vermijden.
 

ONLINE TICKETS AANKOPEN
 

  • Meld je aan via ticketing.cerclebrugge.be
  • Kies de komende thuiswedstrijd waarvoor je tickets wil kopen
  • Selecteer een tribune en vervolgens de vrije zitjes naar keuze (maximum 4)
  • Wijs nu de tickets toe aan de effectieve gebruiker: indien de medesupporter gekend is bij Cercle Brugge, kan je zijn/haar e-mailadres of klantennummer invullen en op enter duwen. Je zal zien dat de supporter in kwestie wordt herkend door het systeem. In dit geval werd het ticket ook toegekend aan de gebruiker.
  • Is de medesupporter niet gekend in ons ticketingsysteem? Dan vul je bij “voer gebruikersinformatie in” de voornaam en naam in en duw je op enter. Nadien vervolledig je het registratieproces bij “volledig gebruikersprofiel” of “complete user profile” en vul je de ontbrekende data in (naam, voornaam en geboortedatum). Klik daarna op opslaan. Het ticket werd nu succesvol gekoppeld aan de supporter.
  • Voor eventuele extra tickets tot een maximum van 4, herhaal je telkens bovenstaand proces.


FRIENDS & FAMILY
 

Koop je geregeld tickets aan voor vrienden of familie die al een online account hebben bij Cercle Brugge? Dan kan je hun account koppelen aan dat van jou via de tool ‘friends & family’. Zo kan je telkens in enkele clicks voor hen tickets bestellen.

Hoe je dat doet?

  • Ga naar ticketing.cerclebrugge.be en meld je aan via ‘log in’.
  • Als je bent ingelogd, klik je bovenaan op je naam vervolgens op ‘jouw account’.
  • Scrol naar beneden tot je ‘vrienden en family’ of ‘friends or family’ ziet staan. Daar vul je het e-mailadres in van je familielid of vriend. Klik vervolgens op ‘vriend toevoegen’ of ‘add friend‘.
  • Gelukt? Dan is het nu de beurt aan je familielid of vriend om in te loggen. Bij ‘jouw account’ kan hij/zij het vriendschapsverzoek bevestigen. Is dat gebeurd? Dan kan je vanaf nu ook tickets voor je vrienden en/of familieleden bestellen.


HEB JE NOG GEEN ONLINE ACCOUNT?

Dan kan je via ticketing.cerclebrugge.be in enkele clicks een profiel aanmaken. Klik rechts bovenaan op 'maak een account aan' of 'create account' en doorloop er alle stappen.

Hou er rekening mee dat er in functie van bepaalde risicowedstrijden ook specifieke maatregelen van toepassing kunnen zijn voor online accounts (bijvoorbeeld: online account + abonnee, online account + al tickets aangekocht tijdens het seizoen, accounts aangemaakt voor een specifieke datum, ...). Als dat het geval is, zal dat ook telkens zo worden gecommuniceerd.