koop tickets online

2 pittige trainingen op de tweede stagedag in Hoenderloo

Na de aankomst en de eerste training op maandag, kon vandaag de stage in Hoenderloo echt van start gaan. Twee stevige trainingen stonden er dan ook op het programma, bekijk hieronder een videosamenvatting!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#Goalcam na #DeDerby!

De #Fancam kregen jullie maandag al voorgeschoteld, vandaag is het tijd voor de #Goalcam! Herbeleef beide groen-zwarte goals hier nog eens opnieuw!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle vertrekt donderdag op ministage naar Auxerre

De competitiestart nadert met rasse schreden. Op zaterdag 27 juli opent Cercle Brugge om 18u z'n seizoen in de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen Standard. In aanloop naar dat treffen wordt eind deze week nog een ministage in Auxerre georganiseerd. Ook twee oefenwedstrijden staan er ingepland. Een eerste wedstrijd staat vrijdag om 18u30 op het programma. Dan speelt Cercle Brugge in het Stade Abbé Deschamps een galawedstrijd tegen AJ Auxerre.

Een dag later, op zaterdag 20 juli, oefent Groen-Zwart vervolgens om 10u tegen Auxerre B. Deze wedstrijd zal worden afgewerkt in het oefencentrum van Auxerre. Zaterdagnamiddag keert Cercle Brugge vervolgens terug naar Brugge.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Het eerste interview met Aboubakary Kanté!

Onmiddellijk na het plaatsen van de handtekening had CercleTV een uitgebreid gesprek met Aboubakary Kanté! Kom hieronder alles te weten over onze nieuwste aanwinst en ontdek zijn ambitie met Cercle!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Woensdagavond oefent Cercle Brugge tegen Zulte Waregem in Lichtervelde

Woensdagavond werkt Cercle Brugge z'n derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. Op de terreinen van KFC Lichtervelde zal er gespeeld worden tegen Zulte Waregem. Supporters die de wedstrijd wensen bij te wonen, kunnen ter plaatse tickets aankopen aan €10. De match wordt om 19u op gang getrapt.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win een duoticket voor de galawedstrijd tegen AS Monaco!

Zaterdag ontvangt Groen-Zwart AS Monaco naar aanleiding van haar galawedstrijd. Wil jij deze leuke ontmoeting vanop de eerste rij bijwonen?
Deel het bericht op onze Facebookpagina, tag met wie jij graag de wedstrijd zou willen bijwonen en maak zo kans op één van de tien duotickets voor Cercle Brugge – AS Monaco!

Hoe werkt het?

 

  • Deel de Facebook-post op jouw pagina
  • Tag de persoon met wie jij graag de wedstrijd zou willen bijwonen
     

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!