koop tickets online

50 wedstrijden in Groen-Zwart voor jeugdproduct Thibo Somers!

Na Charles Vanhoutte vorige week is er opnieuw een jeugdspeler van Cercle die de kaap van 50 profwedstrijden heeft bereikt. Thibo Somers (22) stond tijdens de 1-2 overwinning tegen STVV in de basiself van Groen-Zwart en had naast de winst dus nog iets extra te vieren. Proficiat!

Meer Groen-Zwart dan Thibo Somers zal je moeilijk vinden. Al meer dan 15 jaar draagt Thibo het Cercleshirt met trots. Nadat hij in 2019 een eerste contract bij Cercle ondertekende, werd dat contract vorig jaar samen met dat van Robbe Decostere en Charles Vanhoutte verlengd tot 2023.

Net zoals Charles Vanhoutte is Thibo Somers ook al de laureaat van de Pop-poll van supportersvereniging d'Echte. Twee seizoenen terug haalde Somers het in de stemming met z'n Cercleliefde en -passie voor Giulian Biancone en Stef Peeters.

Dit seizoen kwam Thibo al 14 keer in actie voor Cercle en scoorde hij 3 keer.

Proficiat, Thibo!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kom op donderdag 26 mei naar de finale van de Beker voor Duiveltjes!

Op donderdag 26 mei vindt op de kunstgrasvelden van het Jan Breydelstadion de finale van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022 plaats. Acht teams zijn nog in de running voor de prestigieuze trofee, die zal worden uitgereikt na een dag vol jeugdvoetbal, een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vacatures bij de Cercle Brugge Jeugd

In volle voorbereiding op het nieuwe seizoen is onze Cercle Brugge Jeugdwerking nog op zoek naar een keepertrainer en een jeugdtrainer U8. Iets voor jou? 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Thibo Somers wint CAPS Fuel Card trophy van maart-april

Thibo Somers wint de laatste CAPS Fuel Card trophy van dit seizoen. Jullie verkozen zijn tweede doelpunt en gelijkmaker tegen KAA Gent als mooiste van maart & april!

CAPS Fuel Card

Supporters Dave Delaere en Tine Fouquet winnen elk een CAPS Fuel Card ter waarde van €60.

Proficiat, Thibo, Dave & Tine!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze voetbalschool won afgelopen weekend het tornooi van Blankenberge!

In het kader van de samenwerking tussen de jeugdwerkingen van Blankenberge en Cercle Brugge nam onze voetbalschool vorige zondag deel aan het U8 tornooi van KSC Blankenberge.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Familiedag met jeugdtornooi groot succes!

Na twee voetbalseizoenen waarin het 1 mei-tornooi door de gekende omstandigheden niet kon doorgaan, werd deze Cercle-familiedag dit jaar opnieuw georganiseerd, en wel op zondag 1 mei 2022. Een dag die bol stond van voetbal, gevarieerde eet- en drankmogelijkheden, en tal van randanimatie (waaronder een mooi springkasteel van JOXX).

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!