koop tickets online
nl fr en

7 spelers met interlandverplichtingen

Jesper Daland, Edgaras Utkus, Rabbi Matondo, Silvère Ganvoula, Boris Popovic, Olivier Deman en Kevin Denkey komen tijdens deze interlandbreak in actie voor hun land. Een overzicht van hun speelschema vind je hier terug!

Na een jaar afwezigheid werd Rabbi Matondo opnieuw geselecteerd voor de WK Play-Offs van Wales tegen Oostenrijk. Die wedstrijd wordt donderdag om 20:45 afgewerkt.

Edgaras Utkus heeft met Litouwen twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan: vrijdag om 20:45 tegen San Marino en volgende dinsdag om 20:45 tegen Ierland.

Boris Popovic werd voor de U21 van Servië opgeroepen en neemt het in de EK kwalificaties op tegen Noord-Macedonië (24 maart om 17:00) en Armenië (29 maart om 16:00). Ook Jesper Daland heeft EK kwalificaties op het programma staan, net als Olivier Deman. Terwijl Daland het met de U21 van Noorwegen opneemt tegen Oostenrijk (29 maart om 18:00), neemt Deman het met de U21 van België op tegen Denemarken (29 maart om 20:00).

Kevin Denkey werkt in Turkije de komende dagen twee vriendschappelijke interlands af met Togo. Donderdag om 17:00 is Sierra Leone de tegenstander, op 29 maart is dat om 17:00 Benin. Tot slot verblijft Silvère Ganvoula met Congo ook in Turkije voor twee vriendschappelijke wedstrijden. Donderdag tegen Zambia (11:00) en dinsdag tegen Sierra Leone (14:00).

Veel succes aan onze internationals!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige 23e verjaardag, Jesper Daland!

Jesper Daland is jarig! Onze Noorse jeugdinternational viert vandaag z'n 23ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag, Jesper!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Kévin Denkey!

Kévin Denkey is jarig! Onze spits viert vandaag z'n 22ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag Kévin!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle tegen Olsa Brakel moet volledig worden herspeeld

De competitiewedstrijd van Jong Cercle tegen Olsa Brakel wordt volledig herspeeld op woensdag 30 november om 20h00 in Ruddervoorde. De match werd op 12 november tijdens de rust stopgezet toen de scheidsrechter oordeelde dat hevige mistbanken het zicht te veel belemmerden. De tussenstand was toen nog 0-0.

Wedstrijdtickets van 12 november blijven gewoon geldig op 30 november. Breng dat ticket wel mee, want enkel op vertoon ervan krijg je toegang tot het stadion. Supporters die nog geen ticket(s) hebben kunnen dat ter plaatse aankopen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kevin Denkey tot 2026 bij Cercle!

Cercle Brugge en Kevin Denkey vonden een akkoord voor een verlengd verblijf van de aanvaller tot juni 2026. Dat nieuws werd zaterdagavond, net voor de aftrap van Cercle-OH Leuven, bekendgemaakt in het Jan Breydelstadion.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jesper Daland en Ayase Ueda in het HLN Elftal van de week!

Na de 4-1 overwinning tegen Charleroi werden de prestaties van Jesper Daland en Ayase Ueda beloond met een plaatsje in het Elftal van de week van HLN! 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!