koop tickets online
nl fr en

7 spelers met interlandverplichtingen

Jesper Daland, Edgaras Utkus, Rabbi Matondo, Silvère Ganvoula, Boris Popovic, Olivier Deman en Kevin Denkey komen tijdens deze interlandbreak in actie voor hun land. Een overzicht van hun speelschema vind je hier terug!

Na een jaar afwezigheid werd Rabbi Matondo opnieuw geselecteerd voor de WK Play-Offs van Wales tegen Oostenrijk. Die wedstrijd wordt donderdag om 20:45 afgewerkt.

Edgaras Utkus heeft met Litouwen twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan: vrijdag om 20:45 tegen San Marino en volgende dinsdag om 20:45 tegen Ierland.

Boris Popovic werd voor de U21 van Servië opgeroepen en neemt het in de EK kwalificaties op tegen Noord-Macedonië (24 maart om 17:00) en Armenië (29 maart om 16:00). Ook Jesper Daland heeft EK kwalificaties op het programma staan, net als Olivier Deman. Terwijl Daland het met de U21 van Noorwegen opneemt tegen Oostenrijk (29 maart om 18:00), neemt Deman het met de U21 van België op tegen Denemarken (29 maart om 20:00).

Kevin Denkey werkt in Turkije de komende dagen twee vriendschappelijke interlands af met Togo. Donderdag om 17:00 is Sierra Leone de tegenstander, op 29 maart is dat om 17:00 Benin. Tot slot verblijft Silvère Ganvoula met Congo ook in Turkije voor twee vriendschappelijke wedstrijden. Donderdag tegen Zambia (11:00) en dinsdag tegen Sierra Leone (14:00).

Veel succes aan onze internationals!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Medische update: Edgaras Utkus

Edgaras Utkus liep zaterdagmiddag een knieblessure op tijdens de thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht. Verder medisch onderzoek brengt nu een zwaar verdict: een scheur in de voorste kruisbanden en een scheur in de meniscus. Edgaras wordt normaliter nog deze week geopereerd en wacht dan een lange revalidatie van zeker 6 maanden.

Iedereen bij Cercle wil Edgaras alle succes toewensen om zo snel mogelijk terug te keren. Stay strong, Edgar!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Edgaras Utkus!

Edgaras Utkus is vandaag jarig! Onze Litouwse international viert vandaag z'n 22ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag Edgaras!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!