koop tickets online
nl fr en

AA Gent-Cercle Brugge: alle ticketinfo

Zondagnamiddag om 16h00 gaat Cercle op bezoek bij AA Gent. De combiregeling is voor bezoekende supporters van kracht. Cerclefans die de verplaatsing naar Gent willen maken, kunnen hiervoor deze week fysiek aan Ticketing terecht.

Ticketprijzen:
 

 • Volwassenen: €21 (inclusief €1 interclub)
 • Jongeren -16 jaar: €16 (inclusief €1 interclub)
 • Mindervaliden: €21 (inclusief €1 interclub); begeleiders aan €1 interclub
Cerle Brugge KSV

Vertrekplaatsen en tarieven supportersbus:

Vertrek:

 • 13h45 – Strooyhof Veldegem
 • 14h00 – Jan Breydelstadion (secretariaat Cercle)
 • 14h15 – Station Brugge (ter hoogte van café Halte 5)
 • 14h30 – De Valkaart Oostkamp
 • 14h45 - Beernem (tegenover wok)
 • 15h00 – tankstation Drongen


Tarieven:

 • Volwassenen: €15
 • Jeugd -18 jaar: €10


Verplichte combiregeling en Covid Safe Ticket

Voor alle wedstrijden in de Jupiler Pro League geldt er een verplichte combiregeling voor alle uitsupporters. Dat betekent dat supporters zich enkel naar het stadion kunnen verplaatsen via vooraf gereserveerd busvervoer. Het Covid Safe Ticket wordt 2 keer gecontroleerd: bij het opstappen op de bus en bij het binnenkomen van het stadion.

Tickets enkel beschikbaar in Brugge beschikbaar in voorverkoop

Aangezien er een verplichte combiregeling geldt, zijn tickets voor bezoekende supporters enkel in voorverkoop aan de dienst Ticketing in Brugge beschikbaar (klik hier voor de openingsuren). De bezoekersloketten aan de Ghelamco Arena blijven zondag gesloten.

Het verplichte busvervoer wordt op hetzelfde moment geregeld bij aankoop van jouw wedstrijdticket(s). Het is mogelijk om meerdere tickets (en dus ook meerdere plaatsen op de supportersbus) per supporter aan te kopen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KRC Genk-Cercle Brugge: raadpleeg hier alle ticketinfo

Op zaterdag 20 augustus trekt Cercle naar de Cegeka Arena van KRC Genk. De partij tegen de Limburgers wordt om 18:15 afgetrapt. Cerclefans kunnen vanaf nu in Brugge én online tickets aankopen voor het bezoekersvak. Ook de loketten aan het stadion zijn op de wedstrijddag open. Raadpleeg hier alle ticketinformatie:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cashless naar Cercle-KV Mechelen

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen overlopen we graag even de betaalmogelijkheden binnen de stadionpoorten:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Nog geen tickets voor Cercle-KV Mechelen? Kom zaterdag dan op tijd naar Jan Breydel!

Zaterdag om 18:15 neemt Cercle het op tegen KV Mechelen. Wie nog op zoek is naar wedstrijdtickets kan vanaf 16:15 terecht aan de loketten rond het stadion (Noord en Oost). Kom zeker op tijd of koop je tickets online om mogelijks lange wachtrijen in de hitte te vermijden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Zaterdag tegen KV Mechelen: zorg dat je erbij bent als abonnee!

Voluit meesupporteren voor de tweede opeenvolgende thuisoverwinning van het seizoen? Word dan deze week nog abonnee bij Cercle en beleef de match tegen KV Mechelen vanop de eerste rij mee!

Alle informatie kan je hier terugvinden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing sluit vrijdag al uitzonderlijk om 16:30

Wegens de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem sluit de dienst Ticketing komende vrijdag al om 16:30.

Supporters die nog tickets nodig hebben voor de uitwedstrijd naar Standard en voor vrijdag niet meer in Brugge geraken, kunnen zaterdagvoormiddag (10:00-12:00) nog aan de dienst Ticketing terecht voor tickets + busvervoer. Lees alle ticketinfo voor Standard-Cercle hier na.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!