LIVE: Cercle Brugge-VK Tienen
koop tickets online

Aanvallende versterking: welkom Ike Ugbo!

Cercle Brugge heeft met de Engelse topclub Chelsea FC een akkoord bereikt over de tijdelijke overgang van Ike Ugbo (21). In de deal over de rechtsvoetige centrumspits is ook een aankoopoptie bedongen.

Ugbo (1,85m) is een rasecht jeugdproduct van Chelsea. Na het doorlopen van de jeugdreeksen van The Blues volgden uitleenbeurten bij respectievelijk Scunthorpe United, Milton Keynes Dons & FC Barnsley. Afgelopen seizoen voetbalde Ugbo bij Roda JC in de Nederlandse tweede klasse; in 29 wedstrijden was hij daar goed voor 13 doelpunten en 3 assists.

Voorzitter Vincent Goemaere: “Met de komst van Ike Ugbo versterken we gericht onze aanvalslinie. Ugbo is een stevige, sterke spits die vorig seizoen bij zijn uitleenbeurt aan Roda JC gemakkelijk de weg naar doel wist te vinden. Dat torinstinct mag hij dit seizoen bij Cercle etaleren. Welkom Ike!”

Welkom Ike Ugbo!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Alimami Gory naar Paris FC

Cercle Brugge en het Franse Paris FC zijn tot een akkoord gekomen met betrekking tot de tijdelijke overgang van de 25-jarige Alimami Gory. De Franse aanvaller wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd.
 

Alimami Gory kwam in de zomer van 2019 bij Cercle aan. In z’n debuutseizoen kwam de vleugelspits 21 keer in actie voor Groen-Zwart. Afgelopen seizoen volgde een uitleenbeurt aan ES Troyes, dat promoveerde naar de Ligue 1. Bij Paris FC, in de Ligue 2, staat Gory nu voor eenzelfde uitdaging.
 
Veel succes Alimami!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
DEVELOPMENT STORIES | Iké Ugbo

Iké Ugbo heeft zijn tranfer beet naar KRC Genk. Ontdek in zijn 'development video' wat de meerwaarde was van zijn uitleenbeurt aan Cercle. Veel succes Ike!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Artuur Zutterman naar KFC Mandel United

Artuur Zutterman, 20 jaar, verlaat Cercle Brugge en trekt definitief naar KFC Mandel United uit de eerste nationale reeks. 

Cercle Brugge wil Zutterman veel succes toewensen bij deze nieuwe uitdaging!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alex Millàn naar Cercle Brugge

Aanvaller Alex Millàn komt dit seizoen voor Cercle Brugge uit. Groen-Zwart vond daarvoor een akkoord met Europa League-winnaar Villarreal. Millàn, een Spanjaard van 21, wordt voor één seizoen gehuurd, mét aankoopoptie.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welshe international Rabbi Matondo naar Cercle Brugge!

De 20-jarige Welshe international Rabbi Matondo komt dit seizoen op uitleenbasis uit voor Cercle. Groen-Zwart vond daarvoor een akkoord met het Duitse Schalke 04 om de winger voor één seizoen te huren, mét aankoopoptie.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!