koop tickets online
nl fr en

Aftrap Kerstactie: Pro League, ploegen en supporters steunen Younited Belgium

Aftrap Kerstactie: Pro League, ploegen en supporters steunen Younited Belgium

De Pro League en haar 26 teams trappen de veertiende editie af van hun jaarlijkse Kerstactie. Fans kunnen bieden op gesigneerde ‘matchworn’ shirts van spelers uit de Jupiler Pro League en deChallenger Pro League, alsook op andere unieke items en VIP-packages. De opbrengst van de veiling gaat integraal naar sociale partner Younited Belgium, die kwetsbare personen in voetbalteams ondersteunt en perspectief biedt.

Speeldag 18 in de Challenger Pro League (16-18 december) en in de Jupiler Pro League (kerstvoetbal, 23-27 december) dragen alle spelers het logo van Younited Belgium op de borst. Na het laatste fluitsignaal worden de shirts gesigneerd, opgehaald en geveild voor het goede doel. De shirts worden aangeboden via matchwornshirt.com/proleague. Je zal daar ook andere speciale items, VIP-ervaringen en unieke belevenissen terugvinden waarop de fan kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan gesigneerde shirtjes van Dries Mertens (Galatasaray), Thibaut Courtois (Real Madrid) en de Rode Duivels, maar ook aan VIP-tickets voor de Gouden Schoen, een dag in het spoor van voetbalcommentator Aster Nzeyimana of een golfpartijtje met Wesley Sonck.

De kerstveiling loopt van vrijdag 16 december (12u) tot donderdag 29 december (21u). Om de actie kracht bij te zetten, dopen we de Jupiler Pro League op speeldag 18 om tot Younited Pro League.

Cerle Brugge KSV

Waarom Younited Belgium?

Met meer dan dertig Younited-teams verspreid over heel België, biedt Younited Belgium heel wat mensen de warmte van een team, de warmte van een thuis.

De Pro League, haar ploegen en Younited geloven samen in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. In hun slogan vat Younited Belgium het gevoel samen waarin elke voetballiefhebber zich herkent: MY TEAM, MY HOME. 

De initiatieven van Younited Belgium bieden een antwoord op maatschappelijke problemen. Dat is het algemeen besluit van drie verschillende studentonderzoeken naar de werking van onze sociale partner. Younited brengt structuur in het leven van kwetsbare individuen, en dat heeft een positieve impact op de identiteitsbeleving, de fysieke en mentale gezondheid, en het vertrouwen in zichzelf en de maatschappij.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Carlos Aviña: “We gaan alles doen om onze top acht ambitie waar te maken”

Met nog vier wedstrijden te gaan zit Cercle volop in de race voor een plaats bij de eerste acht. De inzet? Kwalificatie voor Play-Off 2. Nu de interlandbreak ten einde loopt spraken we met sportief directeur Carlos Aviña en peilden we naar de verwachtingen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voordeelpakket voor cruciale thuiswedstrijden tegen Kortrijk en STVV!

De laatste twee thuiswedstrijden van de reguliere competitie tegen Kortrijk en Sint-Truiden komen eraan! Er staat nog heel wat op het spel in de strijd om een plek in de Play-Offs.

Cercle heeft voor deze belangrijke wedstrijden elke supporter nodig en doet daarom een actie waarbij je een voordeelpakket kan kopen met tickets voor beide wedstrijden aan 20% korting. 

Haast je dus naar onze loketten of bestel je voordeelpakket online en kom Cercle naar de top acht schreeuwen. 
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KOM MET DE FIETS (OF TE VOET) NAAR CERCLE - KV KORTRIJK

Sportwinkel en Cercle-partner Decathlon roept de fans op om massaal met de fiets (of te voet) naar de wedstrijd tegen KV Kortrijk te komen. Waarom? Omdat we elk ons steentje kunnen bijdragen aan een milieuvriendelijke samenleving en omdat het gewoon goed is voor de gezondheid! Denk dus eens aan je tweewieler wanneer je straks je supporterssjaal van Cercle weer aantrekt. Nog een duwtje in de rug nodig? Wanneer je met je fiets stopt bij de Decathlon-stand aan het stadion/fandorp, krijg je een Decathlon-cheque van € 6 in je mailbox.  Meer nog: fietsers maken kans op 10 duotickets voor de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden.

Dit initiatief is een eerste ecologische actie van Decathlon en Cercle met de ambitie om er volgende jaar een extra lap op te geven!  Smeer je koersbenen maar in… We zien elkaar op de fiets!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle is #Morethanfootball en steunt Playing For Succes

Als je op woensdagnamiddag geregeld langs de trainingsvelden van Cercle passeert, bestaat de kans dat je de afgelopen weken op het veldje ernaast de mensen van Playing For Success aan het werk gezien hebt. Playing For Succes is een organisatie die kinderen unieke leerkansen biedt in een topsportomgeving. Aangezien Cercle #Morethanfootball is, steunt Groen-zwart dit initiatief met veel plezier. 

Enkele leerlingen van de scholen De Varens, De Kaproenen, Spermalie en De Kade stonden woensdagmiddag opnieuw gepassioneerd te voetballen in de schaduw van het Jan Breydelstadion. Deze leerlingen uit het bijzonder onderwijs nemen deel aan Playing For Succes, een initiatief waarbij ze op een leuke sportieve manier wiskunde of taal bijleren.

Cercle draagt ook een steentje bij aan dit hartverwarmend initiatief. De Vereniging voorziet onder andere ballen, hesjes en  gezonde snacks. De lessen zelf worden dan weer voorzien door studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie van Howest.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!