koop tickets online
nl fr en

Alle ticketinformatie voor KVC Westerlo-Cercle Brugge

Cercle start op zondag 24 juli om 21:00 de competitie met een uitwedstrijd bij promovendus Westerlo. Voor het eerst kunnen Cerclefans ook online tickets voor uitwedstrijden aankopen als de combiregeling niet van kracht is. Wie met de supportersbus wil meereizen naar Westerlo, kan zich hiervoor inschrijven aan de dienst Ticketing in Brugge.

Voor de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen trekt Groen-Zwart op zondag 24 juli onmiddellijk naar de Kempen. In ’t Kuipje van Westerlo staat dan het duel tegen de promovendus op het programma. Er is geen combiregeling van kracht: Cerclefans kunnen dus ook met eigen vervoer de verplaatsing maken maar ook een supportersbus zal rijden. Voor het eerst kunnen voor niet-risicowedstrijden ook tickets voor bezoekende fans online worden aangekocht via ticketing.cerclebrugge.be. Wie liever langskomt aan Ticketing in Brugge, kan dat natuurlijk ook gewoon doen. Check hier de ticketprijzen:

Cerle Brugge KSV
 

Vak I

Vak H

Volwassenen €15 €20
Jeugd -18 jaar €8 €12
Jeugd -12 jaar €4 €5

 

Volgende betaalmiddelen zijn mogelijk in 't Kuipje voor Cerclefans: cash & payconiq.


Supportersbus naar Westerlo

Fans die met de supportersbus willen meereizen naar Westerlo kunnen zich hiervoor inschrijven aan de dienst Ticketing van Jan Breydel. Let op: woensdag sluit Ticketing wel al uitzonderlijk om 17:30. Op donderdag 21 juli, ter gelegenheid van de Nationale feestdag, blijft Ticketing gesloten. Vrijdag is Ticketing wel gewoon open tussen 13:30 en 17:30. Zaterdagmorgen zijn we geopend tussen 10:00-12:00.

Busprijzen:

  • Volwassenen: €16 (Premium Twoalve-members €14)
  • Jeugd -18 jaar: €14 (Premium Twoalve-members €11)


Opstapplaatsen:

  • Café Strooyhof Veldegem: 18:00
  • Station Brugge (Café Halte 5; Hendrik Brugmansstraat 4, 8000 Brugge): 18:15
  • De Valkaart Oostkamp: 18:30
  • Beernem: rechtover de Wok, afrit autostrade: 18:45
  • Drongen (tankstation): 19:00

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miron Muslic langer bij Cercle Brugge!

Cercle Brugge heeft het contract van Miron Muslic (40) opengebroken. De Oostenrijker plaatste z’n handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2024.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsstage Benidorm: “Verder werken aan de Cercle mentaliteit”

Op de tweede stagedag in Benidorm stonden er twee trainingen op het programma. Beide sessies werden voorafgegaan door een opwarming in de fitness. Ook na de veldtrainingen konden de spelers in de gym terecht om bijkomende oefeningen te doen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] De eerste stagedag op Spaanse bodem in beeld

Zondagmiddag arriveerde Cercle op trainingskamp in Benidorm en maandag stond onmiddellijk de eerste training op het programma. Hoe die verliep kan je in onderstaande video terugvinden:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle goed en veilig aangekomen op trainingsstage in Benidorm

Cercle is zondagmiddag goed aangekomen op trainingsstage in Benidorm waar het tot zondag zal verblijven. Maandag werd er voor het eerst op Spaanse bodem getraind. Komende vrijdag om 15h00 wordt een oefenwedstrijd afgewerkt tegen AS Monaco.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cyber Monday: nog 24h lang 25% korting in de Cercle webshop!

Na het Black Friday-weekend is het vandaag de beurt aan Cyber Monday: nog tot 23h59 scoor je 25% korting in de Cercle webshop. De korting is geldig op het volledige gamma.

Gebruik de kortingscode BF2022 bij het afrekenen om jouw korting te verkrijgen.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!