koop tickets online
nl fr en

Back to School: alle -18 jarigen voor €5 naar Cercle-Zulte Waregem!

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem, de laatste thuismatch in de vakantieperiode, zijn wedstrijdtickets voor -18 jarigen verkrijgbaar voor slechts €5. Bovendien komt de Miss Baker-truck van AB INBEV langs in het Fandorp dat voor de gelegenheid opnieuw voor en na de wedstrijd zal openen.

Sampling CIL-LOU

Ook CIL-LOU, de hoofdsponsor van de Cercle Brugge Jeugdwerking, zal aanwezig zijn met hun ‘Back to Sport’-actie. In het Fandorp zal er een springkasteel en andere specifieke animatie worden voorzien en krijgt elke -12 jarige voor de wedstrijd een gratis staaltje CIL-LOU shampoo mee naar huis. Op zoek naar het volledige aanbod van CIL-LOU? Alle items zijn net zoals vorig seizoen ook beschikbaar in de Cercle Fan- en webshop!
 

1+1 op bier in het Fandorp

Kom vroeg naar Jan Breydel, want dankzij de activatie van AB INBEV krijg je in het Fandorp voor de wedstrijd elke bestelling dubbel!

 

JUMP MET JOXX

Joxx voorziet voor de kleinsten een springkasteel!

Cerle Brugge KSV

Raes Autogroep

Raes Autogroep schenkt zaterdagavond de wedstrijdbal tijdens Cercle Brugge-SV Zulte Waregem. RAES Autogroep is de officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Yamaha met vestigingen in OostkampBrugge en Oostende.

Heb je een ticket of een abonnement in de Oost of Noord? Geen probleem! Ook dan kan je in het Fandorp voor en na de wedstrijd terecht. We vragen wel om de juiste ingang te nemen: heb je dus een ticket of abonnement in de Oost, dan kom je het stadion binnen via ingang Oost. Idem voor de Noord en West.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Louis Torres op uitleenbasis naar Rodez AF

Cercle Brugge en het Franse Rodez AF vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke transfer van Louis Torres. De 21-jarige linksachter wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan de Franse tweedeklasser.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aske Sampers naar Lierse Kempenzonen

Cercle Brugge en Lierse Kempenzonen vonden een akkoord met betrekking tot de transfer van aanvaller Aske Sampers. Het 21-jarige jeugdproduct van Cercle, dat sinds z’n 12 jaar uitkomt voor Groen-Zwart, trekt definitief naar de huidige nummer vijf uit de Challenger Pro League.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Groen-Zwart Varsenare viert 45-jarig bestaan

Op vrijdag 27 januari vierde de supportersvereniging GZ Varsenare het 45-jarig bestaan. Zoals gewoonlijk vierden ze op hun vaste feeststek ’t Oosthof te Snellegem.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle foto's na Cercle Brugge-AA Gent

Ayase Ueda, Kevin Denkey en in extremis Jesper Daland zorgden zondagmiddag voor een verdiende driepunter tegen AA Gent. Onze aanwezige fotografen legden alles vast in onderstaand fotoverslag:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Standard: raadpleeg alle ticketinfo

Zaterdag 4 februari om 16h00 neemt Cercle het op tegen Standard. Er geldt een aangepaste ticketregeling waarbij de loketten op de wedstrijddag gesloten blijven. Ontdek hier alle info:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!