koop tickets online

Bekeravontuur eindigt voor beloften in 1/8ste finales

De beloften zijn er maandagavond niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de kwartfinales van de Beker van België. In het verre Eupen gingen de troepen van coaches De Wulf en Artz met zware maar overdreven 5-2 cijfers onderuit.

Voetballend kwam Groen-Zwart goed voor de dag, maar zoals wel vaker dit seizoen werd het in de zone van de waarheid net-niet voor Cercle. Na een individueel foutje bij Groen-Zwart opende Eupen, tegen de gang van het spel in, de score voor de Panda’s. Een tik voor onze youngsters, die bovendien snel tegen een dubbele achterstand moesten aankijken. Op karakter probeerde Cercle terug in de match te komen en dat leek ook te lukken: een slimme vrije trap van Andi Koshi kon door Aske Sampers in doel worden gewerkt. De aansluitingstreffer was zo een feit.

Cerle Brugge KSV

Bij de start van de tweede helft ging het plots snel: na enkele kleine foutjes keek Cercle plots tegen een 4-1 achterstand aan. Olivier Deman kon na een mooie individuele actie nog milderen tot 4-2 voor Groen-Zwart, maar uiteindelijk maakte Eupen het nog helemaal af: 5-2. Het bekeravontuur eindigt zo in de 1/8ste finales. Maandag nemen de beloften het voor de competitie thuis op tegen Lommel. De aftrap is voorzien om 20u.


Cercle Brugge: Verwaal – Bassong, Suffys, Broos, Lucker – Ameys, Koshi, Scholaert – Deman, Swennen & Sampers

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CHACER | Dabila in 19-koppige selectie!

19 spelers vertrokken zopas, na de laatste afsluitende middagtraining op Cercle, op afzondering naar een hotel in de buurt van Charleroi. Wie na blessureleed opnieuw z'n opwachting in de selectie maakt, is Yves Dabila! Ook Alimami Gory is opnieuw helemaal fit nadat hij vorig weekend vroegtijdig naar de kant moest. Ontdek alle namen hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CHACER | "Onze verantwoordelijkheid? Er staan voor de supporters!"

Wat onze coach Bernd Storck deze week op de voorbereidende persconferentie te zeggen had, bekijk je hier! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
MD-2: Update vanop training

De laatste rechte lijn naar Charleroi-Cercle Brugge is ingezet! Vrijdagnamiddag trekken de spelers op afzondering naar Charleroi waar in alle rust het treffen tegen de Carolo's tot in de puntjes zal worden voorbereid. Nu de trainingsweek al goed gevorderd is, kunnen we volgende stand van zaken opmaken:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reserveer nu voor Cercle Brugge-Zulte Waregem

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2019 nemen we het op tegen Zulte Waregem. Op zaterdag 21 december ontvangt Groen-Zwart dan Essevee om 20u in Jan Breydel. Reserveer nu jouw feestmaaltijd in Jan Breydel, net vooraleer de feestdagen van start gaan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Test je kennis over #ChaCer en win een VIP experience tijdens #CerZwa!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!