koop tickets online

Belangrijke ticketinformatie voor KV Kortrijk-Cercle Brugge

Op vrijdag 17 mei staat om 20u30 de laatste speeldag in Play Off 2 op het programma. Groen-Zwart trekt dan naar het Guldensporenstadion waar KV Kortrijk ons zal opwachten. Voor bezoekende supporters is de combiregeling van toepassing, wat betekent dat alle groen-zwarte supporters die de wedstrijd wensen bij te wonen, hun ticket + busvervoer enkel aan de dienst Ticketing van het Cercle Brugge secretariaat kunnen regelen.

Combiregeling van kracht

De tickets voor het bezoekersvak in Kortrijk zijn al beschikbaar aan de dienst Ticketing. Bij de aankoop van jouw ticket zal jouw busplaats tevens worden gereserveerd. De vertrekuren van de federatiebus én de opstapplaatsen zijn als volgt:

  • 18u30 - Veldegem ('t Strooihof)
  • 19u - Brugge (voorkant station)
  • 19u15 - Oostkamp (De Valkaert)
  • 19u30 - Lichtervelde (carpoolparking)
Cerle Brugge KSV


Let op! Tickets én busvervoer moeten voor woensdag 15/05 om 20u gereserveerd worden aan het secretariaat. Om praktische en organisatorische redenen zal dat hierna niet meer mogelijk zijn!

Ticketprijzen

  • Volwassenen: €21 + €12 (federatiebus)
  • Jeugd -12 jaar: €11 + €6 (federatiebus)
  • Rolstoelgebruikers: gratis + €6 (federatiebus)
  • Begeleider mindervaliden: €21 + €6 (federatiebus)
     

De bezoekersloketten blijven op de wedstrijddag gesloten. Koop jouw ticket dus zeker op voorhand!

Voor de duidelijkheid: alle inschrijvingen, dus ook die voor de federatiebussen, gebeuren via het secretariaat. Het heeft dus geen zin om rechtsreeks contact op te nemen met de federatie om jouw plaats te reserveren.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kom op woensdag 20 november naar ons open supportersoverleg

Op woensdag 20 november organiseert Cercle Brugge om 18u30 een open supportersoverleg in de Cerclepub. Tijdens dit supportersoverleg zal het bestuur duiding geven omtrent de huidige sportieve en niet-sportieve strategie en zal er aansluitend een dialoogmoment (in vraag- & antwoordvorm) mogelijk zijn.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aankomende supportersactiviteiten in november

Ook in november zitten onze supportersverenigingen niet stil! Ontdek hieronder een overzicht van de aankomende activiteiten:


Alle informatie omtrent de supportersverenigingen kan steevast worden teruggevonden via community.cerclebrugge.be !


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bedankt voor jullie steun, supporters!

Van minuut 1 tot en met de allerlaatste: de steun van onze supporters was alomtegenwoordig tijdens Anderlecht-Cercle Brugge!

Bedankt aan alle 159 supporters die aanwezig waren in het Lotto Park!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Mee naar Anderlecht? Koop dan voor donderdagavond jouw combiticket aan!

Zondag staat de verplaatsing naar RSC Anderlecht op het programma. Aangezien voor alle bezoekende teams aan het Lotto Park de combi-regeling van kracht is, betekent dit dat de verplaatsing enkel met georganiseerd busvervoer kan worden gemaakt.

Tickets enkel in voorverkoop beschikbaar!

Tickets voor bezoekende supporters kunnen enkel aan de dienst Ticketing van Cercle worden aangekocht. Wegens de opgelegde combiregeling blijven de bezoekersloketten op zondag dus gesloten. Het busvervoer, inclusief de opstapplaats, regel je tegelijk bij de aankoop van jouw ticket.

Klik hier voor de ticketprijzen.


Belangrijk! Op vrijdag 1 november is Ticketing wegens Allerheiligen gesloten. Supporters kunnen dus tot uiterlijk donderdagavond 31 oktober om 17u30 hun ticket voor de match aankopen en zich inschrijven voor de federatiebus.
 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!