koop tickets online

Beloften niet voorbij Kortrijk na doelpuntrijk duel: 3-3

Onze beloften zijn er maandagavond niet in geslaagd om de drie punten in Ruddervoorde thuis te houden. Tegen KV Kortrijk werd het 3-3.

De wedstrijd kon eigenlijk niet slechter beginnen voor Cercle: al in de eerste minuut opende Kortrijk de score, onmiddellijk alle hens aan dek dus voor Groen-Zwart. Een eerste helft waarin beide teams elkaar in evenwicht hielden resulteerde ook in een aantal mooie groen-zwarte kansen. Onder meer voor Aske Sampers, maar scoren lukte niet. Cercle trok zo met de kleinste achterstand de rust in.

Cercle veranderde bij de start van de tweede helft van tactiek. Omdat Kortrijk met vier spelers het middenveld bekampte, anticipeerden onze youngsters op enkele zwakke zones van de tegenstander. De gelijkmaker viel er uiteindelijk na een foutje van de doelman van KVK, die een terugspeelbal klungelig over z’n voet liet lopen, 1-1. De reactie van Kortrijk was kordaat. De Kortrijkzanen kwamen ook onmiddellijk opnieuw op voorsprong. Cercle gaf echter niet af en reageerde ook: een corner van Scholaert belandde rechtstreeks in doel. Nog was het niet gedaan: toen de scheidsrechter plots handspel zag van Kobe Broos, ging de bal op de stip. De Kerels opnieuw op voorsprong, maar powerplay werd dankzij Figo Suffys alsnog beloond met de gelijkmaker: een spectaculaire partij eindigde zo met een puntendeling voor beide teams.

Cerle Brugge KSV

Cercle Brugge: Langenbick – Zutterman, Cassaert, Broos, Lucker, Suffys, Scholaert, Coens, Sampers, Daels (55’ Mert) & Ackx

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
De selectie voor Cercle Brugge-Standard

Paul Clement maakte zaterdagmiddag z'n 22 koppige selectie bekend voor Cercle-Standard van zondagmiddag om 16h. Nieuwkomer Kévin Denkey behoort voor het eerst tot de wedstrijdselectie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bert Put scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard

De Voetbalbond maakte bekend dat Bert Put werd aangeduid als scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard. Put zal worden bijgestaan door assistenten Jeroen Walschap en Philippe Vandecauter. Vierde official is Brent Staessens.

Lawrence Visser werd aangeduid als VAR. Rien Vanyzere & Mario Vanlommel staan Visser hierin bij.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekijk hier de hoogtepunten uit Beerschot-Cercle Brugge

Alle hoogtepunten uit Beerschot-Cercle nog eens nakijken? Dat kan hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie van Paul Clement na Beerschot-Cercle

Benieuwd naar de reactie van Paul Clement na het 1-1 gelijkspel tegen Beerschot? Hier ben je aan het juiste adres!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Johanna Omolo naar Erzurumspor

Cercle Brugge en het Turkse Büyüksehir Belediye Erzurumspor hebben een overeenkomst bereikt met betrekking tot de onmiddellijke en definitieve overgang van middenvelder Johanna Omolo.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!