koop tickets online

Beloften spelen 1-1 gelijk tegen KV Oostende

Onze beloften hebben maandagavond genoegen moeten nemen met een puntendeling tegen KV Oostende. 1-1 werd de eindstand in Ruddervoorde.

Cercle en Oostende startten evenwichtig aan hun West-Vlaamse streekderby. Beide teams creëerden zowat evenveel kansen maar toch was het Cercle dat de ban kon breken: een voorzet vanop rechts werd slecht weggewerkt door een Kustboy en Artuur Zutterman kon binnentrappen. Meteen ook de ruststand: 1-0.

Cerle Brugge KSV

Tijdens de rust even wat warmte opzoeken in de kleedkamer kon evenwel niet: door de geldende coronamaatregelen moesten de troepen van coaches De Wulf en Artz als vanouds op het veld pauzeren. De felle regenbuien motiveerde Groen-Zwart om ondanks de voorsprong de tweede helft met aanvallende intenties af te trappen: een verre uittrap van de jonge doelman Van Renterghem belandde in de voeten van Aske Sampers, die oog in oog met de Oostendse doelman niet tot scoren kwam. Cercle liet na z’n kansen af te werken, en daarvan profiteerde KVO. In het slotkwartier van de wedstrijd kwamen de Kustboys op gelijke hoogte, meteen ook de eindstand van de partij.

Door dit punt komen onze beloften op een derde plaats in het klassement te staan. Volgende week trekt Cercle naar leider STVV!


Cercle Brugge: Van Renterghem, Zutterman, Broos, Cassaert, Lucker, Suffys, Scholaert (65’ Mert), Vandemaele, Sampers, Coens (60’ Vanackere) & Ackx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Bert Put scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard

De Voetbalbond maakte bekend dat Bert Put werd aangeduid als scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard. Put zal worden bijgestaan door assistenten Jeroen Walschap en Philippe Vandecauter. Vierde official is Brent Staessens.

Lawrence Visser werd aangeduid als VAR. Rien Vanyzere & Mario Vanlommel staan Visser hierin bij.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekijk hier de hoogtepunten uit Beerschot-Cercle Brugge

Alle hoogtepunten uit Beerschot-Cercle nog eens nakijken? Dat kan hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie van Paul Clement na Beerschot-Cercle

Benieuwd naar de reactie van Paul Clement na het 1-1 gelijkspel tegen Beerschot? Hier ben je aan het juiste adres!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Johanna Omolo naar Erzurumspor

Cercle Brugge en het Turkse Büyüksehir Belediye Erzurumspor hebben een overeenkomst bereikt met betrekking tot de onmiddellijke en definitieve overgang van middenvelder Johanna Omolo.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle pakt op de valreep oververdiend punt op het Kiel

Na de veloren wedstrijd tegen Eupen trok Cercle naar het Kiel met een duidelijke opdracht. Het begon goed tegen Beerschot, maar Holzhauser bediende Suzuki met een knappe assist voor de 1-0 halfweg de eerste helft. Na de rust zocht Groen-Zwart de gelijkmaker, maar Mike Vanhamel hield zijn netten lange tijd schoon. Plots was daar dan toch de gelijkmaker van Musaba, die zo een puntje redde voor Cercle.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!