koop tickets online

Beloften spelen 1-1 gelijk tegen Lokeren

Onder intense regenbuien werkten de beloften maandagavond hun competitiewedstrijd tegen Lokeren af. Wat het klassement voor de wedstrijd al deed vermoeden – beide teams stonden op slechts één punt van elkaar verwijderd, werd ook waar: de aanwezige fans kregen een spannende en goede pot voetbal voorgeschoteld. Uiteindelijk namen beide teams vrede met een puntendeling, de eindstand werd 1-1, en daar mogen vooral de bezoekers blij mee zijn.

Ondanks de moeilijke omstandigheden waarin moest worden gevoetbald begon Cercle goed aan de wedstrijd. Al snel kwam Groen-Zwart ook op voorsprong: een mooie combinatie doorheen het Lokerse middenveld werd door Zorhan Bassong verzilverd, 1-0. Meteen ook de ruststand.

Ook in de tweede helft bleef Groen-Zwart de controle over de wedstrijd behouden, maar de verdiende dubbele voorsprong bleef uit. De ingevallen Gianni Swennen kwam maar net een teen te kort om een scherpe voorzet vanop rechts in doel te werken.

Cerle Brugge KSV

In het slotkwartier had Lokeren echter een heuse remonte in petto. De Waaslanders kwamen stelselmatig beter in de wedstrijd en het lukte hen ook de gelijkmaker te scoren toen net voor affluiten een vrije trap rechtsreeks in doel belandde. Zuur puntenverlies na een wederom collectief goede prestatie van onze beloften.


Cercle Brugge: Goblet – Suffys, Broos, Cassaert, Lucker – Bassong (66’ Ackx), Ameys, Koshi, Sampers (56’ Swennen) – Scholaert (90’ Daels) & Deman (75’ De Baets)

Sporting Lokeren: Mantel, Ramazani, Diakhate, Lembo-Ndongala, Cloots (68’ Van Acker), Verbesselt, Mitrea (75’ Parmentier), Said, Benchaib (90’ Saeys), De Ruyver & Van Peteghem

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#MOUCER | "Deze kans moeten we grijpen!"

Op de wekelijkse persbabbel van Bernd Storck blikte onze coach positief & ambitieus vooruit naar Moeskroen-Cercle Brugge! Benieuwd naar wat hij te zeggen had? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | De selectie

Na de vrijdagtraining maakte coach Bernd Storck z’n 19-koppige selectie bekend voor Moeskroen-Cercle Brugge. Dabila is er na z’n schorsing van vorige week opnieuw bij. Hassen (niet voldoende hersteld na ziekte), Panzo (last aan de knie) en Foster (last aan de enkel) raken niet fit.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom op 29 februari naar de Miguel Van Damme & Me To You familiedag!

De Cerclefamilie slaat de handen in elkaar! Ten voordele van Miguel Van Damme en de Stichting Me To You organiseren enkele ouders van jeugdspelers op zaterdag 29 februari een solidariteitsevent op Cercle. Freestyle voetbal, verschillende optredens & een tombola moeten zo geld inzamelen voor de strijd tegen leukemie.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERGNT | Alle ticketinformatie voor de komst van de Buffalo’s

De topwedstrijd tegen AA Gent op zondag 1 maart om 20u wordt door de politiediensten gezien als een risicomatch. De loketten blijven voor de wedstrijd gesloten. Tot zondagmiddag 1 maart om 13u zijn er tickets voor de wedstrijd beschikbaar.

Volgende ticketregeling is van kracht:
 

Offline, aan dienst Ticketing

Als geregistreerde supporter (*): 4 tickets maximaal aan te kopen.

Als niet-geregistreerde supporter: 4 tickets maximaal aan te kopen (op vertoon ID-kaarten).

Online, via https://cercle.tickethour.be/

Als geregistreerde supporter (*): 4 tickets maximaal aan te kopen. Bij het toewijzen van de tickets moeten de naam en de voornaam van de bestemmeling worden ingevuld.
 


* Je bent geregistreerd als: je een abonnement hebt of als je dit seizoen al een ticket voor een thuiswedstrijd aankocht.

Ticketprijzen

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Tickets over? Maak dan een medesupporter blij!

Dinsdagmiddag was het on-ge-zien druk op de dienst Ticketing. Zo druk zelfs, dat alle beschikbare tickets voor het uitvak in Moeskroen in één dag de deur uit waren. De vraag naar tickets is duidelijk veel groter dan het aanbod. Cercle informeerde bij Moeskroen naar de mogelijkheid om extra tickets te krijgen, maar die zijn wegens veiligheidsredenen niet beschikbaar. 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!