koop tickets online

Beloften spelen 1-1 gelijk tegen Lokeren

Onder intense regenbuien werkten de beloften maandagavond hun competitiewedstrijd tegen Lokeren af. Wat het klassement voor de wedstrijd al deed vermoeden – beide teams stonden op slechts één punt van elkaar verwijderd, werd ook waar: de aanwezige fans kregen een spannende en goede pot voetbal voorgeschoteld. Uiteindelijk namen beide teams vrede met een puntendeling, de eindstand werd 1-1, en daar mogen vooral de bezoekers blij mee zijn.

Ondanks de moeilijke omstandigheden waarin moest worden gevoetbald begon Cercle goed aan de wedstrijd. Al snel kwam Groen-Zwart ook op voorsprong: een mooie combinatie doorheen het Lokerse middenveld werd door Zorhan Bassong verzilverd, 1-0. Meteen ook de ruststand.

Ook in de tweede helft bleef Groen-Zwart de controle over de wedstrijd behouden, maar de verdiende dubbele voorsprong bleef uit. De ingevallen Gianni Swennen kwam maar net een teen te kort om een scherpe voorzet vanop rechts in doel te werken.

Cerle Brugge KSV

In het slotkwartier had Lokeren echter een heuse remonte in petto. De Waaslanders kwamen stelselmatig beter in de wedstrijd en het lukte hen ook de gelijkmaker te scoren toen net voor affluiten een vrije trap rechtsreeks in doel belandde. Zuur puntenverlies na een wederom collectief goede prestatie van onze beloften.


Cercle Brugge: Goblet – Suffys, Broos, Cassaert, Lucker – Bassong (66’ Ackx), Ameys, Koshi, Sampers (56’ Swennen) – Scholaert (90’ Daels) & Deman (75’ De Baets)

Sporting Lokeren: Mantel, Ramazani, Diakhate, Lembo-Ndongala, Cloots (68’ Van Acker), Verbesselt, Mitrea (75’ Parmentier), Said, Benchaib (90’ Saeys), De Ruyver & Van Peteghem

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CHACER | Dabila in 19-koppige selectie!

19 spelers vertrokken zopas, na de laatste afsluitende middagtraining op Cercle, op afzondering naar een hotel in de buurt van Charleroi. Wie na blessureleed opnieuw z'n opwachting in de selectie maakt, is Yves Dabila! Ook Alimami Gory is opnieuw helemaal fit nadat hij vorig weekend vroegtijdig naar de kant moest. Ontdek alle namen hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CHACER | "Onze verantwoordelijkheid? Er staan voor de supporters!"

Wat onze coach Bernd Storck deze week op de voorbereidende persconferentie te zeggen had, bekijk je hier! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
MD-2: Update vanop training

De laatste rechte lijn naar Charleroi-Cercle Brugge is ingezet! Vrijdagnamiddag trekken de spelers op afzondering naar Charleroi waar in alle rust het treffen tegen de Carolo's tot in de puntjes zal worden voorbereid. Nu de trainingsweek al goed gevorderd is, kunnen we volgende stand van zaken opmaken:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reserveer nu voor Cercle Brugge-Zulte Waregem

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2019 nemen we het op tegen Zulte Waregem. Op zaterdag 21 december ontvangt Groen-Zwart dan Essevee om 20u in Jan Breydel. Reserveer nu jouw feestmaaltijd in Jan Breydel, net vooraleer de feestdagen van start gaan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Test je kennis over #ChaCer en win een VIP experience tijdens #CerZwa!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!