koop tickets online
nl fr en

Beloften spelen vrijdag eerste oefenwedstrijd tegen Veldegem

Cerle Brugge KSV

Beloften begonnen aan voorbereiding seizoen 2018-2019

Niet alleen de A-ploeg is volop bezig aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, ook de beloften zijn sinds vorige week terug actief op het trainingsveld. Komende vrijdag 13 juli spelen de beloften dan ook hun eerste oefenwedstrijd in en tegen Veldegem. Om 19u30 wordt er afgetrapt. 

Niks te doen? Kom onze beloften dan aanmoedigen! De inkom is volledig gratis! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Tussen de derbykoorts door: Jong Cercle trekt zaterdag naar Dikkelvenne

Terwijl alle ogen gericht zijn op de Brugse derby zondag, staat ook voor Jong Cercle dit weekend opnieuw een belangrijke match op het programma. Onze beloften gaan zaterdagavond op het veld van KSC Dikkelvenne op zoek naar een derde overwinning op rij.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle werkt woensdagavond de inhaalwedstrijd tegen Olsa Brakel af

De competitiewedstrijd van Jong Cercle tegen Olsa Brakel, de match die ondertussen al tot twee keer toe werd uitgesteld wegens de vrieskou, wordt woensdagavond afgewerkt. De bal gaat dan hopelijk om 20h00 aan het rollen in Ruddervoorde.

Tickets die eerder werden aangekocht blijven uiteraard geldig. Breng eerder aangekochte toegangskaartjes wel mee, want enkel op vertoon ervan krijg je toegang tot het stadion.

Fans die Jong Cercle komen aanmoedigen maar nog geen ticket hebben, kunnen uiteraard ter plaatse tickets kopen. Premium Twoalve-members krijgen gratis toegang op vertoon van hun memberkaart. Abonnees betalen €5, niet-abonnees €10.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bart Plasschaert (coach Jong Cercle): “We hebben het gevoel dat we onze plaats hebben in de...

Ook voor Jong Cercle staat er dit weekend opnieuw competitievoetbal op het programma. De troepen van coach Bart Plasschaert ontvangen zaterdag om 19:00 RFC Wetteren.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom zaterdag supporteren voor Jong Cercle tegen Lokeren-Temse!

Zaterdag om 20:00 neemt Jong Cercle het op tegen Lokeren-Temse. Het Jan Breydelstadion en niet Ruddervoorde is dan uitzonderlijk de place to be voor onze youngsters. Premium Twoalve-members kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar moeten wel vooraf een wedstrijdticket ophalen. Abonnees betalen €5 en kunnen voor die prijs gratis een tweede ticket krijgen. Niet-abonnees betalen €10.

Opgelet: op politiebevel blijven de loketten voor de wedstrijd gesloten. Tickets moeten dus op voorhand worden aangekocht. Dat kan zowel online als fysiek aan de dienst Ticketing in Brugge, op voorwaarde dat je geregistreerd bent*.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle speelt 1-1 gelijk tegen RC Gent

Zaterdagavond speelde Jong Cercle 1-1 gelijk tegen RC Gent. Beide goals vielen in het slot van de eerste helft. Door de overwinning van Lokeren-Temse tegen Westhoek (3-1) zakt Jong Cercle naar de derde plaats in de ranking. Helemaal bovenaan het klassement verstevigde leider Eendracht Aalst z’n koppositie na een 3-0 winst tegen Petegem.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!