koop tickets online

Beloften winnen met 2-0 van Zulte Waregem!

Maandagavond hebben onze beloften in Ruddervoorde hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-0 winnend afgesloten. Met 2 goals van Andi Koshi, ééntje in de eerste helft en eentje in de tweede, zetten de beloften van Cercle zo een grote stap naar integratie in de Tweede Nationalecompetitie volgend seizoen.

Er kwam heel wat volk opdagen maandagavond op de terreinen van KDC Ruddervoorde. Voor de laatste en tevens erg belangrijke wedstrijd voor onze U21 riep Cercle dan ook op massaal aanwezig te zijn. De trainers van de A-kern zijn uiteraard altijd aanwezig, maar ook heel wat A-kern spelers zakten maandag naar Ruddervoorde af. Cercle toonde vanaf de aftrap grinta en passie. Groen-Zwart was scherp in de duels en ook voetballend de betere ploeg tegen Essevee. Doelman Bruzzese was attent op enkele prikjes van de bezoekers maar uiteindelijk was het Andi Koshi die Cercle vanop de stip op voorsprong bracht. 

Cerle Brugge KSV

In de tweede helft kregen we quasi hetzelfde spelbeeld voorgeschoteld: Cercle was de beter voetballende ploeg met druk naar voren maar kon ook rekenen op een attente Sébastien Bruzzese in het groen-zwarte doel. Uiteindelijk was het opnieuw Koshi die de 2-0 eindstand op het bord kon plaatsen: de jonge Belg kon alleen op doel afgaan, de Essevee-doelman omspelen en de bal binnen leggen. Cercle had nadien nog kansen op 3-0, maar uiteindelijk vielen er geen doelpunten meer.

Cerle Brugge KSV

Met deze overwinning heeft Cercle een reuzenstap gezet om met de beloftenploeg volgend seizoen uit te komen in de "Tweede Nationale"-reeks.

Proficiat, youngsters!


Cercle Brugge: Bruzzese, Sampers (74' Vervaecke), Koshi (66' Antognelli), Vandemaele, Schiffer, Ravych, Lucker, Lietaert, Scholaert (82' Smets), Vanackere (82' Audenaert) & Martlé (82' El Bahri).

Fotoverslag

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Daland, Denkey, Hotic, Matondo en Utkus

Na een deugddoende vakantie hebben 5 Cerclespelers vanaf volgende week interlandverplichtingen. Terwijl er voor Utkus (Litouwen), Matondo (Wales) en Hotic (Bosnië) Nations League-voetbal op het programma staat, komt Denkey in actie tijdens de kwalificaties voor de Afrika Cup. Ook voor Daland staan er kwalificatiewedstrijden op het programma: samen met de U21 van Noorwegen proberen ze zich te kwalificeren voor het EK U21. Een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Pro League schenkt cheque ter waarde van €5000 aan ME TO YOU

Op de Pro League Awards, de traditionele afsluiter van het voetbalseizoen, overhandigde de Pro League maandagavond een cheque ter waarde van €5000 aan ME TO YOU, de stichting tegen leukemie waarmee Cercle al sinds 2020 samenwerkt.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Aske Sampers!

Aske Sampers is jarig! Het jeugdproduct van Cercle viert vandaag z'n 21e verjaardag.

Proficiat, Aske!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Jules Verriest!

Jules Verriest is vandaag jarig! Onze "Cerclespeler van de eeuw" viert z'n 76ste verjaardag!

Op de foto zien we Jules Verriest iets sneller op de bal zijn dan Wim Hofkens van Beveren. De foto werd genomen ergens tussen 1979-1980 in het toenmalige Olympiastadion, vandaag natuurlijk nog steeds het Jan Breydelstadion.

Gelukkige verjaardag, Jules!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze voetbalschool won afgelopen weekend het tornooi van Blankenberge!

In het kader van de samenwerking tussen de jeugdwerkingen van Blankenberge en Cercle Brugge nam onze voetbalschool vorige zondag deel aan het U8 tornooi van KSC Blankenberge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!