koop tickets online

Bernd Storck: “Alle tickets de deur uit? Wat een fantastische motivatie!”

Two more days! Nadat Hazard (ziek) en Gory (last van de nek) eerder deze week ontbraken, trainen beide spelers opnieuw met de groep mee. Hassen (ziek) sluit vermoedelijk vrijdag opnieuw bij de groep aan. Lyle Foster is onzeker voor zaterdag: de aanvaller heeft last aan de enkel en staakte donderdag vroegtijdig de training. Vrijdag moet duidelijkheid brengen of Foster fit raakt.

Het enthousiasme bij de supporters voor Moeskroen-Cercle Brugge leeft ook binnen de spelersgroep en technische staf. Coach Bernd Storck: “Met enthousiasme toonden jullie de voorbije dagen aan volop in het team te geloven. Dat alle tickets voor het bezoekersvak in één dag de deur uit waren, is een fantastische motivatie. We willen onze fans absoluut iets teruggeven!”

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Officiële mededeling – Bernd Storck verlaat Cercle Brugge

Bernd Storck zal z’n aflopende contract bij Cercle Brugge niet verlengen. Groen-Zwart op zijn beurt bedankt Bernd Storck voor alle geleverde inspanningen, met in het bijzonder het behoud in 1A, en wenst de Duitse coach het beste toe in zijn verdere toekomst.

Voorzitter Vincent Goemaere: "Nadat Bernd Storck in oktober 2019 bij Cercle aankwam hebben zowel hij als z’n team een nieuwe wind doorheen Cercle laten waaien. Dit leidde begin dit jaar onder meer tot een indrukwekkende 12/12 én het behoud van Cercle in 1A. Cercle respecteert Bernd z'n beslissing en zal zich nu richten op het aantrekken van een nieuwe coach, de samenstelling van het team voor volgend seizoen en de verdere uitbouw van de sportieve strategie die nodig is om met Cercle hoger te kunnen mikken en toptalenten in de Belgische competitie verder te ontwikkelen.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CLUCER | De persconferentie

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CLUCER | De voorbeschouwing van coach Storck

Op naar de derby! Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck deze week in zijn voorbeschouwing te vertellen had? Bekijk het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERGNT | De persconferentie

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERGNT | De voorbeschouwing

Benieuwd naar wat coach Bernd Storck op de wekelijkse persconferentie te vertellen had? Je bekijkt het hier!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!