koop tickets online
nl fr en

Bestel nu online je ticket en geniet van €1 korting

Op zondag 11/09 ontvangt Groen-Zwart R. Antwerp FC. Er geldt een aangepaste ticketregeling.

Zo blijven de loketten op de wedstrijddag gesloten en is de combiregeling voor bezoekende supporters van kracht.

Wie geregistreerd is kan online en offline tot maximaal 4 tickets aankopen. Je bent geregistreerd als je abonnee was tijdens de laatste 4 seizoenen. Niet-geregistreerde personen kunnen tot maximaal 1 ticket aankopen.

Bestel nu online je ticket en geniet van €1 korting

  • Vermijd zo eventueel lange files aan het secretariaat 
  • Toon je digitaal ticket bij ingangscontrole

 

Sinds het begin van deze competitie dienen alle abonnementen en wedstrijdtickets – dus ook tickets via vrije dagverkoop – verplicht op naam te worden geregistreerd. Dit betekent bijgevolg extra administratie en dus kans op langere wachttijden.  Maak het jezelf daarom gemakkelijk en koop je ticket vooraf online via onze website. Hiermee bespaar je tijd en je kan thuis zelf al je gegevens in het systeem ingeven.

Online tickets aankopen kan via deze link: ticketing.cerclebrugge.be

Wil je de online tool voor de eerste keer gebruiken of heb je vragen? Check dan zeker de bijgaande instructievideo hier!

Als speciale kennismakingsactie biedt Cercle voor de eerstvolgende wedstrijd tegen Antwerp een korting aan van 1 euro op elk ticket dat online wordt gekocht.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Koop vanaf nu tickets voor onze thuismatchen in april tegen KVK en STVV!

Op zaterdag 1 april speelt Cercle om 16u tegen KV Kortrijk. Kom op deze lentemiddag mee genieten van deze West-Vlaamse clash en schreeuw Cercle naar de overwinning! Klik hier om tickets te kopen of kom ze afhalen aan onze loketten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na het gelijkspel tegen KRC Genk

Cercle speelde vrijdagavond in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk tegen KRC Genk, de leider in het klassement. Ontdek hier alle foto's van het duel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer viert vandaag zijn 21ste verjaardag!

Onze jonge aanvaller Emilio Kehrer is vandaag een jaartje ouder geworden. Emilio genoot zijn jeugdopleiding bij het Duitse Freiburg en schopte het daar tot in het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de derde Bundesliga. Afgelopen zomer maakte de Duitse jeugdinternational de overstap naar Cercle. Emilio mocht in de Jupiler Pro League al 10 keer invallen en wist daarin één keer de weg naar het doel te vinden. Momenteel is hij enkele weken buiten strijd met een gebroken teen. We wensen hem van iedereen bij Cercle een leuke verjaardag en een spoedig herstel toe!

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Emilio! 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!