koop tickets online

Bied mee op het gesigneerde truitje van jouw favoriete speler en steun Younited Belgium

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de Pro League Kerstactie 2020! Alle Belgische profteams slaan traditiegetrouw de handen ineen om het fantastische werk van Younited Belgium te steunen. Hoe? Door te spelen met een speciaal wedstrijdshirt met unieke bedrukking! Alle truitjes worden na de wedstrijd aan beide kanten gesigneerd en gaan vervolgens onder de virtuele hamer om fondsen te werven voor Younited Belgium.

Support Younited Belgium

De spelers van Younited Belgium (voorheen: Belgian Homeless Cup) zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede en verslaving. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

Elk team is een samenwerking tussen een voetbalploeg en sociale organisaties zoals straathoekwerk, inloop- of ontmoetingshuizen, buurtsport en crisis- en opvangcentra. Dat vertaalt zich ook visueel. Younited-teams combineren hun eigen logo met dat van Younited Belgium (Ambiorix, de dapperste aller Belgen staat symbool voor de kracht en moed van de deelnemers). De gedeelde baseline luidt ‘My Team, My Home’.

Doe mee en win!

Interesse in zo’n uniek truitje? Meedoen is heel eenvoudig. Klik op deze link, selecteer een item en plaats je bod. Alle truitjes beginnen op een startprijs van €89 en bieden kan tot en met 30 december 21:00 uur.

De truitjes zijn niet gewassen en zitten dus nog vol wedstrijdemotie! Ze zullen wel professioneel gereinigd worden - met behulp van UV-C technologie - om elk gezondheidsrisico uit te sluiten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Cercle met kleinste verlies onderuit tegen Standard: 0-1

Cercle heeft het geen vervolg kunnen breien aan het resultaat van de wedstrijd op Beerschot. Een vroeg doelpunt van Standard, na onzorgvuldig uitvoetballen van Groen-Zwart, bleef de ganse wedstrijd op het bord staan. Cercle kende echter haar portie pech en zag haar twee beste kansen, één in elke helft, stranden op het doelhout.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor Cercle Brugge-Standard

Paul Clement maakte zaterdagmiddag z'n 22 koppige selectie bekend voor Cercle-Standard van zondagmiddag om 16h. Nieuwkomer Kévin Denkey behoort voor het eerst tot de wedstrijdselectie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bert Put scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard

De Voetbalbond maakte bekend dat Bert Put werd aangeduid als scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard. Put zal worden bijgestaan door assistenten Jeroen Walschap en Philippe Vandecauter. Vierde official is Brent Staessens.

Lawrence Visser werd aangeduid als VAR. Rien Vanyzere & Mario Vanlommel staan Visser hierin bij.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekijk hier de hoogtepunten uit Beerschot-Cercle Brugge

Alle hoogtepunten uit Beerschot-Cercle nog eens nakijken? Dat kan hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie van Paul Clement na Beerschot-Cercle

Benieuwd naar de reactie van Paul Clement na het 1-1 gelijkspel tegen Beerschot? Hier ben je aan het juiste adres!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!