koop tickets online
nl fr en

Boris Popovic tot 2025 bij Cercle!

Boris Popovic (22) ondertekende een nieuw contract bij Cercle Brugge. De Servische jeugdinternational plaatste z’n handtekening onder een verbintenis tot juni 2025 (+ optie op een bijkomend seizoen). “Erg blij om dit goede seizoen te belonen met een nieuw contract.”

“Ik ben erg blij om een nieuw contract te kunnen ondertekenen bij Cercle. Deze kans om voor 3 jaar bij te tekenen is een grote opportuniteit voor mij. Ik wil Cercle dan ook bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben”, aldus de rechtsvoetige centrale verdediger.

Cerle Brugge KSV

Boris Popovic maakte dit seizoen samen met Edgaras Utkus de definitieve overstap van AS Monaco. Popovic tekende toen voor 1 seizoen (+ optie), Utkus voor 2 seizoenen (+ optie). In een interview met Nice-Matin spraken Popovic en Utkus over hoe Cercle voor hen de ideale springplank is in hun carrière. “Eerlijk gezegd heb ik erg veel geleerd dit seizoen. Ik groeide niet alleen als voetballer, ik ben ook matuurder geworden. Bovendien hebben we collectief ook een goed seizoen gespeeld. Uiteraard is er nu nog 1 wedstrijd te gaan.”

De Servische belofte-international kwam dit seizoen al 19 keer in actie voor Cercle. Hij scoorde als centrale verdediger 2 goals en gaf ook 1 assist: niet slecht voor een centrale verdediger. Z’n prestaties worden nu beloond met een nieuw contract tot juni 2025 (+ optie op een bijkomend seizoen).

Proficiat met je nieuw contract, Boris!


 

Boris Popovic reageert op z'n nieuwe contract:

DSC_0035.jpg
DSC_0018.jpg

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Boris Popovic!

Vandaag is Boris Popovic jarig! Onze verdediger viert z'n 23ste verjaardag.

Proficiat, Boris!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle tegen Olsa Brakel moet volledig worden herspeeld

De competitiewedstrijd van Jong Cercle tegen Olsa Brakel wordt volledig herspeeld op woensdag 30 november om 20h00 in Ruddervoorde. De match werd op 12 november tijdens de rust stopgezet toen de scheidsrechter oordeelde dat hevige mistbanken het zicht te veel belemmerden. De tussenstand was toen nog 0-0.

Wedstrijdtickets van 12 november blijven gewoon geldig op 30 november. Breng dat ticket wel mee, want enkel op vertoon ervan krijg je toegang tot het stadion. Supporters die nog geen ticket(s) hebben kunnen dat ter plaatse aankopen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!