koop tickets online
nl fr en

Cashless naar Cercle-KV Mechelen

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen overlopen we graag even de betaalmogelijkheden binnen de stadionpoorten:

Wil je thuis geld opladen of je saldo raadplegen?

Dat kan vanaf nu online via onderstaande link:

Voortaan heb je volgende mogelijkheden om geld op te laden of om consumpties te betalen:

  • Via Payconiq: scan de QR-code op de achterzijde van je consumptie/abonnementskaart en laad het gewenste bedrag via Payconiq op. Dat kan ook van thuis uit!
  • Rechtstreeks met Bancontact (nieuw!): elke drank- en eetstand is vanaf zaterdag uitgerust met minstens één bancontacttoestel om snel en veilig te betalen. Hiervoor heb je dus enkel je bankkaart nodig.


Op termijn evolueert Cercle Brugge naar een volledig cashvrije omgeving maar voorlopig kan je in een overgangsfase nog steeds met cash geld je kaart opladen via één van de bemande oplaadpunten in of rond het stadion.


Heb je geld opgeladen, maar komt het saldo niet onmiddellijk zichtbaar bij een drank- en/of eetstand?

Geen paniek: het systeem werkt zo dat eerst resterende saldo's worden opgebruikt vooraleer een (nieuw) opgeladen bedrag zichtbaar wordt. Het opgeladen bedrag zal wel onmiddellijk beschikbaar zijn.

Heb je zaterdag problemen om te betalen met je abonnementskaart?

Dat komt doordat de kaart nog niet werd geïnitialiseerd. Ga naar een oplaadpunt of een drank-/eetstand en hou je kaart even voor de terminal zonder een transactie te doen. Het opgeladen bedrag zal pas vanaf dan beschikbaar zijn op je kaart.

Resterende consumptiewaarde overzetten:

Heb je nog resterende consumptiewaarde op een kaart van vorig seizoen staan? Dan kan je het saldo enkel aan het secretariaat overzetten op de (nieuwe) abonnementskaart.

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Anderlecht kampte het cashless payment systeem met enkele problemen. We willen ons daarvoor verontschuldigen. Elke abonnee die voor eind mei z’n abonnement verlengde, kreeg ondertussen ook z’n beloofde €10 consumptiewaarde op de abonnementskaart geladen.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Wedstrijdshirts uit Cercle-KV Oostende leveren €5521 op tvv Me To You!

De veiling van de wedstrijdshirts uit Cercle-KV Oostende leverde €5521 op ten voordele van de Stichting ME TO YOU. Het meest gegeerde shirt was dat van Ayase Ueda, dat verkocht werd voor €1200, gevolgd door dat van Amy Sonck (€439) en Dino Hotic (€389).

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, topper.

Onze Miguel Van Damme zou vandaag 29 jaar zijn geworden. Gelukkige verjaardag hierboven, topper.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle zet zegereeks voort met 0-1 winst bij KM Torhout

Jong Cercle heeft zaterdagavond z’n competitiewedstrijd bij KM Torhout met 0-1 gewonnen. In een gelijkopgaande eerste helft verzamelden beide teams enkele kleine kansjes, maar vooral beide doelmannen konden zich onderscheiden. Naarmate de tweede helft vorderde nam Cercle het commando over de partij over. Bij de thuisploeg werd Huysentruyt vroegtijdig met rood naar de kant gestuurd. Cercle profiteerde van de man meer situatie toen Lietaert met een magistrale pass invaller De Block alleen voor doel kon zetten. Die laatste twijfelde niet en bracht Cercle verdiend op voorsprong, 0-1.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ga mee naar AA Gent-Cercle Brugge: check hier alle ticketinfo

Na de interlandbreak trekt Cercle op zondag 2 oktober om 16:00 naar AA Gent. Voor de partij tegen de Buffalo’s is er geen combiregeling van kracht: Cerclefans kunnen met eigen vervoer of met de supportersbus de verplaatsing naar de Ghelamco Arena maken.

Tickets zijn zowel in voorverkoop online als fysiek aan de dienst Ticketing van Jan Breydel beschikbaar, maar ook op de wedstrijddag zelf in Gent zijn de loketten vanaf 14:30 geopend.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!