koop tickets online

#CERAND | De voorbeschouwing van Bernd Storck

Zoals dat gebruikelijk is stond Bernd Storck ook deze week de pers, in aanloop naar Cercle Brugge-Anderlecht, te woord. Wat onze coach zoal te zeggen had? Dat bekijk je hieronder!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#STVCER | "Op dezelfde manier starten als tegen KV Mechelen en dan is alles mogelijk"

Coach Bernd Storck is duidelijk in zijn voorbeschouwing op Sint-Truiden-Cercle Brugge: wanneer Groen-Zwart met dezelfde mindset aan de aftrap komt, is alles mogelijk. Bekijk hieronder wat onze coach te vertellen had!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | De persconferentie na de wedstrijd

Bernd Storck blikte uiteraard tevreden terug na de winst tegen KV Mechelen. Wat beide coaches exact te vertellen hadden tijdens de persconferentie kan je hieronder bekijken!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | "More than a final"

Zaterdagavond om 20u staat de cruciale wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma. Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck over de partij te zeggen heeft? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#EUPCER | Check hier de voorbeschouwing

Twee hoofdtopics kwamen tijdens de voorbeschouwende persconferentie van coach Bernd Storck deze week aan bod: de onverdiende nederlaag tegen Anderlecht en een sportieve vooruitblik naar het zaterdagtreffen in de Oostkantons tegen Eupen. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!