koop tickets online

#CERANT | Reacties van Chatziisaias & Eppel

Na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen Antwerp sprak het webteam met twee spelers die hun debuut voor Groen-Zwart maakten. Dimitrios Chatziisaias speelde centraal in de verdediging al meteen de volledige wedstrijd, Marton Eppel kwam Cercle in de tweede helft in de aanval versterken.

De Griek Chatziisaias mocht het meteen opnemen tegen Dieumerci Mbokani, één van de beste spitsen uit de Jupiler Pro League: “Mbokani is een uitstekende speler, maar ik denk wel dat ik persoonlijk mag terugblikken op een goed debuut. Het is natuurlijk jammer dat dit niet gepaard ging met een goed resultaat.” Dimitrios wordt geleend van het Turkse Caykur Rizespor. “Ik kwam daar niet aan de bak en was dus vooral op zoek naar speelgelegenheid. Mijn eerste indruk is dat Belgische voetbal een stuk tactischer is dan het Turkse. Ik hoop met mijn kwaliteiten de komende maanden bij te dragen aan het behoud van Cercle.”

Cerle Brugge KSV

Coach Storck pakte bij de start van de tweede helft uit met een offensieve wissel. De Hongaarse spits Marton Eppel kwam in de plaats van Jonathan Panzo en mocht in het centrum van de aanval op zoek gaan naar een doelpunt. “Ik wou na mijn verblijf in Kazachstan graag terug in centraal-Europa aan de slag. De Belgische competitie kan een mooie stap zijn in mijn carrière. Bovendien ken ik Bernd Storck al van toen hij bondscoach was van Hongarije.”

Cerle Brugge KSV

“Onze start was heel goed met een vroege voorsprong. Dat we hier niet verder op konden bouwen, is natuurlijk erg teleurstellend. We hadden geduldiger moeten zijn tegen een sterk en sluw Antwerp. Ik ben hier nog maar kort, dus het was logisch dat ik op de bank startte. Fysiek ben ik wel in orde, maar ik moet mijn medespelers en hun loopbewegingen nog leren kennen. Het was een hectische wedstrijd en dat maakte het niet eenvoudig om als invaller voet aan de grond te krijgen. Eenmaal was ik dicht bij mijn eerste doelpunt, maar ik knalde net naast. Hopelijk lukt het de komende weken wel om te scoren en leveren mijn goals dan ook punten op.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CERGNT | Alle ticketinformatie voor de komst van de Buffalo’s

De topwedstrijd tegen AA Gent op zondag 1 maart om 20u wordt door de politiediensten gezien als een risicomatch. De loketten blijven voor de wedstrijd gesloten. Tot zondagmiddag 1 maart om 13u zijn er tickets voor de wedstrijd beschikbaar.

Volgende ticketregeling is van kracht:
 

Offline, aan dienst Ticketing

Als geregistreerde supporter (*): 4 tickets maximaal aan te kopen.

Als niet-geregistreerde supporter: 4 tickets maximaal aan te kopen (op vertoon ID-kaarten).

Online, via https://cercle.tickethour.be/

Als geregistreerde supporter (*): 4 tickets maximaal aan te kopen. Bij het toewijzen van de tickets moeten de naam en de voornaam van de bestemmeling worden ingevuld.
 


* Je bent geregistreerd als: je een abonnement hebt of als je dit seizoen al een ticket voor een thuiswedstrijd aankocht.

Ticketprijzen

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Tickets over? Maak dan een medesupporter blij!

Dinsdagmiddag was het on-ge-zien druk op de dienst Ticketing. Zo druk zelfs, dat alle beschikbare tickets voor het uitvak in Moeskroen in één dag de deur uit waren. De vraag naar tickets is duidelijk veel groter dan het aanbod. Cercle informeerde bij Moeskroen naar de mogelijkheid om extra tickets te krijgen, maar die zijn wegens veiligheidsredenen niet beschikbaar. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fans, jullie zijn fantastisch!

Dat we over fantastische fans beschikken, dat wisten we al. Maar zo fantastisch om een bezoekersvak in één dag te vullen? Dat hadden we eerlijk gezegd alleen maar kunnen hopen. Iedereen wil er zaterdag bijzijn! Alle gratis tickets voor het bezoekersvak zijn de deur uit!

Heb jij een ticket komen afhalen, maar heb je het uiteindelijk niet nodig? Kom dan jouw ticket op het secretariaat binnenbrengen en dan kunnen we een andere supporter gelukkig maken!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Onze voorbereiding op Moeskroen

Na twee dagen vrijaf beginnen de spelers dinsdagmorgen met hun voorbereiding op Moeskroen-Cercle Brugge. Benieuwd naar het trainingsschema? Raadpleeg het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
En nu gaan we samen naar Moeskroen! GRATIS!


Bij Sint-Truiden kunnen ze die bal niet binnenhouden. En iedere keer wordt het onthaald met gejuich door de supporters van Cercle, die er door de sfeer ervoor hebben gezorgd dat Cercle hier eigenlijk een thuiswedstrijd speelde. Ook al is het een andere ondergrond. Zij maakten de hele wedstrijd lang kabaal, hebben hun ploeg meer dan ondersteund. Dat moet ook gezegd!” 

Dat zei commentator Floris Geerts in de 94ste minuut van STVV-Cercle Brugge. Hij had overschot van gelijk!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!