LIVE: Cercle Brugge-KRC Genk
koop tickets online

Cercle Brugge bouwt een gloednieuwe fitnessruimte langs de oefenvelden

Nu het voetbalseizoen 2018-2019 is afgelopen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al volop aan de gang bij Cercle Brugge. De komende weken wordt er onder meer een gloednieuwe fitnessruimte gebouwd langs de oefenvelden van de A-kern. De voorbereidingswerken zijn hiervoor deze week van start gegaan. Voorzien wordt dat de fitnessruimte voor de start van het nieuwe seizoen volledig operationeel zal zijn.

 

De voorziene constructie van de fitnessruimte bestaat uit 13 modulaire units die in totaal een oppervlakte vertegenwoordigen van 234 vierkante meter. Naast een fitnesszaal zal het complex ook een medisch kabinet en een physiolokaal bevatten. Daarnaast wordt er ook een ruimte voorzien voor videoanalyses en media aangelegenheden.

Cerle Brugge KSV

De constructie van dit gloednieuwe fitnessgebouw kadert in de verdere professionalisering van Cercle Brugge waarbij alle spelers steeds samen kunnen werken aan hun trainingsprogramma. Zien trainen doet trainen: het teamgebeuren staat centraal. De fitnessruimte zal dienst doen voor zowel de a-kern, de beloften als de jeugdwerking van Groen-Zwart.

De voorbereidingswerken zijn ondertussen volop gestart. Vanaf 27 mei staan de grond- en funderingswerken ingepland. Op 19 juni start vervolgens de montage van de verschillende modulaire units. Eind juli zal de fitnessruimte uiteindelijk volledig klaar zijn.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Haal de Bernd Storck in jou naar boven & raad de opstelling voor #CerGnk!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Liantis schenkt de wedstrijdbal tijdens #CerGnk

Ondernemende mensen staan nooit lang stil bij vandaag, ze zijn altijd op weg naar morgen. In Liantis vinden ze een vertrouwde compagnon de route die hen vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment de gepaste oplossing aanreikt.

Ondernemende mensen ondersteunen, dat doen ze al bijna 100 jaar. Met overtuiging en engagement.

Liantis, sinds jaar en dag een trouwe bondgenoot van Cercle Brugge, schenkt zaterdagavond de wedstrijdbal tijdens Cercle Brugge en Racing Genk.

Bedankt voor het vertrouwen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CerGnk | De voorbeschouwing van coach Bernd Storck

Wat had coach Bernd Storck op het voorbeschouwende persmoment te zeggen? Ontdek het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor Cercle Brugge-RC Genk

Coach Bernd Storck maakte na de vrijdagtraining de 19-koppige selectie bekend voor Cercle Brugge-KRC Genk van zaterdag om 20u. Taravel, Dabila en Saadi zijn daar wegens blessures niet bij. Ontdek hieronder wie er wel bij is:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Sinterklaas had lekkers in petto voor de spelers!

Sinterklaas kwam voor het Sintfeestje afgelopen woensdag al eens langs op Cercle, maar vrijdagmorgen net voor het ontbijt had Hij opnieuw een leuke attentie in petto voor onze A-kern ...

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!