koop tickets online

Cercle Brugge brengt toast uit op 2020!

Dinsdagavond vond in het logegebouw van het Jan Breydelstadion de traditionele nieuwjaarsreceptie van Cercle Brugge plaats. Zo’n 500 aanwezigen heften er samen het glas op wat hopelijk een succesvol en positief 2020 wordt. Terwijl Frans Schotte werd geëerd als erevoorzitter, werd Vincent Goemaere voorgesteld als nieuwe voorzitter van Cercle. Ook over de actuele problematiek rond het stadiondossier werd een update gebracht:

Voorzitter Vincent Goemaere: “We mogen fier zijn op alles wat Frans Schotte voor Cercle Brugge heeft gerealiseerd. Aan mij om hier nu op verder te bouwen”
 

Als kersverse voorzitter nam Vincent Goemaere ook het woord op de nieuwjaarsreceptie: “Ik kan niet anders dan stellen dat ik bijzonder fier ben om hier vandaag te mogen staan. Voorzitter worden gaat niet zozeer over de titel, maar wel vooral over het engagement om verder te werken aan de toekomst van onze Vereniging, mét respect voor onze rijke historie”, stak voorzitter Goemaere van wal. “Het gaat vandaag echter niet over mezelf: vooral Frans Schotte moeten we vandaag erkentelijk zijn."

Cerle Brugge KSV

"Frans maakt een belangrijk deel uit van de rijke geschiedenis van Cercle, en verdient het eigenlijk om in sportief betere omstandigheden de fakkel te kunnen doorgeven. Ik kijk dan ook met veel bewondering terug op wat Frans voor Cercle realiseerde: velen mogen het hem nadoen. Het is dan ook een genoegen om Frans Schotte vanaf vandaag door het leven te laten gaan als erevoorzitter van Cercle Brugge: wie aan Frans denkt, denkt aan Cercle en andersom.”

Erevoorzitter Frans Schotte: "Het is voor mij een eer geweest om zoveel jaren de voorzitter van deze mooie Vereniging met veel traditie en een mooie toekomst te mogen zijn"
 


Gedelegeerd bestuurder Oleg Petrov: "Betere resultaten voor Cercle komen er ongetwijfeld aan"
 


Coach Bernd Storck: "Allemaal samen gaan we in onze doelstelling slagen"
 


VZW voorzitter Piet D'Hooghe: "Mijn respect en bewondering voor eenieder die zich dagelijks keihard voor Cercle inzet"
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Supporters wensen Cercle massaal een gelukkige verjaardag!

Op onze verjaardag mochten we massaal veel verjaardagsfoto's ontvangen van onze supporters. We bundelden ze allemaal in onderstaand album! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle viert vandaag z'n 121ste verjaardag - stuur ons jouw foto door!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERCLERETRO | Kurt Soenens en Yves Feys

Vrijdagavond om 20u streamen we een echte klassieker op onze mediakanalen: dan gaan we zo'n 23,5 jaar terug in de tijd naar 12 september 1996, toen Cercle Brugge het in de 1/16e finales van de Europacup 2 opnam tegen Brann Bergen! 

Oud-spelers Yves Feys en Kurt Soenens kijken alvast reikhalzend uit naar de partij: Terwijl Soenens een foto, in Cercleshirt nota bene, met zijn zoon instuurde, stuurde Yves Feys een videoboodschap in. Bekijk beide berichtjes hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vele onzekerheden, één zekerheid


Een bericht van voorzitter Vincent Goemaere en CEO Oleg Petrov:
 

Beste fans en sympathisanten van Groen-Zwart,

2020 is een jaar dat we niet gauw zullen vergeten. Niet op sportief vlak, met de fantastische eindsprint naar de redding (het beloofde feestje hebben jullie nog tegoed), niet op extrasportief vlak, met de wereldwijde gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.

Die uitbraak zorgt ook op sportief vlak voor vele onzekerheden. We weten niet wanneer we weer zullen mogen voetballen, we weten niet onder welke omstandigheden dat zal zijn, we weten niet welke de financiële gevolgen voor de hele voetbalwereld zullen zijn.

Dat betekent ook dat we nu nog geen antwoord kunnen geven op jullie vragen over de contractbesprekingen met onze coach Bernd Storck, onze technische staff en de spelerskern. Maar zodra we daarover nieuws hebben, zijn jullie de eersten om dat te vernemen. 

Er is alvast wel één zekerheid: we blijven samen hard werken aan de toekomst van onze vereniging. Meer dan ooit geldt de slogan ‘Never give up’. Leve Cercle!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!