koop tickets online

Cercle Brugge-Charleroi: mét Covid Safe Ticket en mét mondmasker

Door de stijgende coronabesmettingen nam het overlegcomité deze week de beslissing om de COVID maatregelen opnieuw te verstrengen. Een Covid Safe Ticket blijft voor elke voetbalsupporter verplicht, ook mondmaskers moeten opnieuw worden gedragen.

Zaterdag om 16h15 neemt Cercle het op tegen Charleroi. Die match is de eerste wedstrijd van Groen-Zwart waarbij de verstrengde maatregelen van kracht zijn. Alle supporters vanaf 10 jaar zijn vanaf zaterdag verplicht een mondmasker te dragen, van bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes. Het mondmasker afzetten mag enkel bij het zitten in de horeca en/of hospitality aangelegenheden of om te eten of te drinken.

Cerle Brugge KSV

Covid Safe Ticket

Een Covid Safe Ticket is jouw Covid certificaat. Er bestaan 3 verschillende soorten certificaten:

  • Een vaccinatiecertificaat bewijst dat je volledig en langer dan 2 weken terug bent gevaccineerd tegen het COVID-19-virus
  • Met een testcertificaat kan je bewijzen dat je een COVID-19-test onderging waarvan het resultaat negatief was. Dit kan via een PCR-test (geldig vanaf het moment van afname tot 2 dagen erna) of een antigeentest (geldig vanaf het moment van afname tot 1 dag erna)
  • Een herstelcertificaat toont aan dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve COVID-19-test (tussen 11 en 180 dagen geleden)


Kom op tijd naar het stadion!

Net zoals de voorbije thuiswedstrijden vindt er opnieuw een dubbele controle plaats. Vooraleer je ticket/abonnement wordt gescand, zal de controle van het Covid Safe Ticket plaatsvinden. Zorg ervoor dat je de CovidSafeApp-BE hiervoor op je smartphone hebt gedownload of dat je in het bezit bent van een geldig papieren certificaat. Hou ook je identiteitskaart bij de hand.

Respecteer de tijdssloten:
 

Tribune Ingang Aankomst
West-boven (niet-VIP) West (Lange Molenstraat) 14h15 tot 15h30
Noord Noord (Olympialaan)

14h15 tot 16h15

Oost Oost (Koning Leopold III-laan) 14h15 tot 16h15
West-beneden West (Lange Molenstraat) 15h30 tot 16h15


Wedstrijdtickets beschikbaar

De loketten zijn voor de wedstrijd vanaf 14h45 geopend. Heb je dus nog geen ticket voor zaterdag? Ook online kan je tickets kopen via cercle.tickethour.be!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Premium Twoalve | Win een gesigneerd shirt van Jesper Daland!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jesper Daland uitgeroepen tot beste verdediger van speeldag 22!

Jesper Daland werd door Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine opgenomen in het Team of the Week. Bij HLN werd de centrale verdediger zelfs uitgeroepen tot de beste verdediger van speeldag 22!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Bekijk hier de hoogtepunten na de overwinning tegen Eupen (0-2)

Na de mooie 0-2 overwinning op bezoek bij KAS Eupen pakte Cercle de voorbije weken een knappe 18/21 in de Jupiler Pro League. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de partij:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Thibo Somers: “Hopelijk kunnen we snel opnieuw vieren met de supporters”

Thibo Somers was opnieuw een volledige wedstrijd een gesel voor de Eupense defensie en uiteindelijk kon het Cercle jeugdproduct ook de ban breken door Cercle een kwartier voor tijd op voorsprong te zetten: “Het was een zeer lastige wedstrijd voor ons, zeker de eerste helft. De wedstrijd bleef lang gesloten en we creëerden niet zoveel kansen. Eupen speelde in een erg laag blok en verwachtte enkel maar lange ballen. In de tweede helft kwamen we fysiek sterker uit de kleedkamer en gelukkig kunnen we daardoor alsnog de drie punten meenemen naar Brugge. We hopen wel dat de supporters snel opnieuw naar het stadion mogen komen, want hen missen we wel.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Senna Miangue: “6 van onze laatste 7 wedstrijden winnen is toch wel een mooie statistiek”

Senna Miangue had met een verre inworp een aandeel in de openingstreffer van Thibo Somers tijdens Eupen-Cercle, maar de Belg beseft ook dat Cercle niet z’n beste wedstrijd speelde: “Het was geen evidente match voor ons, maar uiteindelijk moeten we ook leren om vieze wedstrijden te winnen. Vandaag was het perfecte voorbeeld: geen mooie wedstrijd, maar het belangrijkste is dat we hebben gewonnen.”

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!