koop tickets online
nl fr en

Cercle Brugge-Charleroi: mét Covid Safe Ticket en mét mondmasker

Door de stijgende coronabesmettingen nam het overlegcomité deze week de beslissing om de COVID maatregelen opnieuw te verstrengen. Een Covid Safe Ticket blijft voor elke voetbalsupporter verplicht, ook mondmaskers moeten opnieuw worden gedragen.

Zaterdag om 16h15 neemt Cercle het op tegen Charleroi. Die match is de eerste wedstrijd van Groen-Zwart waarbij de verstrengde maatregelen van kracht zijn. Alle supporters vanaf 10 jaar zijn vanaf zaterdag verplicht een mondmasker te dragen, van bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes. Het mondmasker afzetten mag enkel bij het zitten in de horeca en/of hospitality aangelegenheden of om te eten of te drinken.

Cerle Brugge KSV

Covid Safe Ticket

Een Covid Safe Ticket is jouw Covid certificaat. Er bestaan 3 verschillende soorten certificaten:

  • Een vaccinatiecertificaat bewijst dat je volledig en langer dan 2 weken terug bent gevaccineerd tegen het COVID-19-virus
  • Met een testcertificaat kan je bewijzen dat je een COVID-19-test onderging waarvan het resultaat negatief was. Dit kan via een PCR-test (geldig vanaf het moment van afname tot 2 dagen erna) of een antigeentest (geldig vanaf het moment van afname tot 1 dag erna)
  • Een herstelcertificaat toont aan dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve COVID-19-test (tussen 11 en 180 dagen geleden)


Kom op tijd naar het stadion!

Net zoals de voorbije thuiswedstrijden vindt er opnieuw een dubbele controle plaats. Vooraleer je ticket/abonnement wordt gescand, zal de controle van het Covid Safe Ticket plaatsvinden. Zorg ervoor dat je de CovidSafeApp-BE hiervoor op je smartphone hebt gedownload of dat je in het bezit bent van een geldig papieren certificaat. Hou ook je identiteitskaart bij de hand.

Respecteer de tijdssloten:
 

Tribune Ingang Aankomst
West-boven (niet-VIP) West (Lange Molenstraat) 14h15 tot 15h30
Noord Noord (Olympialaan)

14h15 tot 16h15

Oost Oost (Koning Leopold III-laan) 14h15 tot 16h15
West-beneden West (Lange Molenstraat) 15h30 tot 16h15


Wedstrijdtickets beschikbaar

De loketten zijn voor de wedstrijd vanaf 14h45 geopend. Heb je dus nog geen ticket voor zaterdag? Ook online kan je tickets kopen via cercle.tickethour.be!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ticketing sluit vrijdag al uitzonderlijk om 16:30

Wegens de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem sluit de dienst Ticketing komende vrijdag al om 16:30.

Supporters die nog tickets nodig hebben voor de uitwedstrijd naar Standard en voor vrijdag niet meer in Brugge geraken, kunnen zaterdagvoormiddag (10:00-12:00) nog aan de dienst Ticketing terecht voor tickets + busvervoer. Lees alle ticketinfo voor Standard-Cercle hier na.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Combiregeling naar Standard

Na de overwinning tegen Anderlecht trekt Cercle komend weekend naar Sclessin voor de partij tegen Standard. Er geldt een verplichte combiregeling: dat betekent dat er online geen tickets verkrijgbaar zijn en dat de verplaatsing naar Luik verplicht met busvervoer moet worden gemaakt. Zondag blijven de bezoekersloketten in Luik ook gesloten. Wil je mee komen supporteren voor Cercle? Koop dan voor vrijdagavond in Brugge je ticket aan! Hieronder lees je alle info:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Geef jij zaterdag de aftrap van Cercle-Anderlecht?

Komende zaterdag om 16:00 staat met Cercle-Anderlecht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gepland. Een echte topaffiche waarbij we rekenen op de massale steun van onze fans. Maar voor 4 van onze abonnees is er zelfs een hoofdrol weggelegd!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinfo voor Cercle Brugge-RSC Anderlecht

Op zaterdag 30/07 ontvangt Cercle tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen RSC Anderlecht. Er geldt een aangepaste ticketregeling:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinformatie voor KVC Westerlo-Cercle Brugge

Cercle start op zondag 24 juli om 21:00 de competitie met een uitwedstrijd bij promovendus Westerlo. Voor het eerst kunnen Cerclefans ook online tickets voor uitwedstrijden aankopen als de combiregeling niet van kracht is. Wie met de supportersbus wil meereizen naar Westerlo, kan zich hiervoor inschrijven aan de dienst Ticketing in Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!