koop tickets online
nl fr en

Cercle Brugge is op zoek naar een Key Account Manager

Om het 'business-to-business'-team binnen het sales- en marketingdepartement te versterken is Cercle Brugge op zoek naar een gedreven Key Account Manager. Als enthousiaste hunter is het jouw verantwoordelijkheid om enerzijds nieuwe partnerships uit te bouwen (vooral op C-level). Anderzijds werk je aan een langetermijnrelatie met de bestaande klanten. Door jouw netwerk en overtuigingskracht slaag je erin om (nieuwe) samenwerkingen af te sluiten.

 • Je segmenteert de markt en gaat op een gestructureerde manier op zoek naar sectoren waarbinnen je partners wil aantrekken. Je werkt een overtuigende salespitch uit, vertrekkende van de noden van de klant. Je weet je als geen ander in te leven in de wereld van de klant/prospect en de troeven van Cercle Brugge uit te spelen.
 • Je gaat, in overleg met de Commercial & Marketing Director, na welke partners interessant kunnen zijn en doet een beroep op het bestaande Cercle netwerk en je eigen netwerk om afspraken te genereren bij potentiële klanten.
 • Wanneer een eerder partnership werd aangegaan, hou je de relatie warm en denk je permanent na over hoe je toegevoegde waarde kan creëren. Je volgt daarbij de overeenkomsten nauwgezet op en denkt permanent na over creatieve (online & offline) voorstellen en acties om de doelstellingen van de partners te bereiken.
 • Op wedstrijddagen begeleid je jouw aanwezige partners en hun genodigden om hen de best mogelijke ervaring aan te bieden.
 • Je optimaliseert de B2B sales organisatie met professionele opvolgingstools, rapportering en andere met als doel om Cercle Brugge verder te professionaliseren en efficiëntie te bevorderen.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s binnen de sales- en marketingafdeling en rapporteert aan de Commercial & Marketing Director.
   

Profiel

 • Je beschikt over een hoger diploma (minimaal Bachelor) bij voorkeur in een bedrijfseconomische of commerciële richting. Je hebt jezelf idealiter al een paar jaar kunnen bewijzen als Key Account of Sales Manager in een B2B context. Je hebt daarbij kennis en ervaring opgedaan in onderhandelen op C-level niveau.
 • Je staat sterk in je schoenen en straalt charisma uit. Je kan het DNA van klanten snel inschatten en weet hierop in te spelen.
 • Affiniteit met de voetbalsector is een must, uitgebreide kennis van de voetbalwereld niet. Ook affiniteit met de mediasector (advertising oplossingen) en de evoluties is een belangrijke vereiste.
 • Je bent een ondernemer, hanteert een proactieve aanpak en je steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Je bent marketing-minded en gelooft sterk in het verhaal van Cercle Brugge. Je grijpt alle mogelijke kansen om de organisatie naar een hoger niveau te brengen.
 • Negotiatie kent voor jou geen geheimen. Je weet hoe je deals kan sluiten en hoe het beste in te spelen op de wensen van je prospecten en klanten.
 • Je bent perfect NL-talig en hebt een zeer goede kennis van Engels en Frans. Kennis en ervaring met moderne prospectietechnieken (digitaal) is belangrijk evenals MS Office en CRM-tooling.


Aanbod

 • Cercle Brugge biedt een fijne werkomgeving: het kantoor O-Forty bevindt zich in Oostkamp in een gloednieuw, modern gebouw aan de afrit E40 en op een boogscheut van het Jan Breydelstadion. Je hebt regelmatig ook contact met collega’s die vooral van daaruit werken.
 • Je maakt deel uit van een jong, dynamisch en hecht team waar plaats is voor humor.
 • Alle ruimte om je eigen pad uit te stippelen, in overeenstemming met het team.
 • Een gevarieerd takenpakket en een bruisende omgeving die zichzelf makkelijk verkoopt.
 • Een competitief salaris met variabele verloning op basis van prestaties.
   

Interesse in werken bij Cercle Brugge?

Stuur jouw CV met begeleidende motivatie voor de functie van Key Account Manager dan naar jobs@cerclebrugge.be.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Carlos Aviña: “We gaan alles doen om onze top acht ambitie waar te maken”

Met nog vier wedstrijden te gaan zit Cercle volop in de race voor een plaats bij de eerste acht. De inzet? Kwalificatie voor Play-Off 2. Nu de interlandbreak ten einde loopt spraken we met sportief directeur Carlos Aviña en peilden we naar de verwachtingen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voordeelpakket voor cruciale thuiswedstrijden tegen Kortrijk en STVV!

De laatste twee thuiswedstrijden van de reguliere competitie tegen Kortrijk en Sint-Truiden komen eraan! Er staat nog heel wat op het spel in de strijd om een plek in de Play-Offs.

Cercle heeft voor deze belangrijke wedstrijden elke supporter nodig en doet daarom een actie waarbij je een voordeelpakket kan kopen met tickets voor beide wedstrijden aan 20% korting. 

Haast je dus naar onze loketten of bestel je voordeelpakket online en kom Cercle naar de top acht schreeuwen. 
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KOM MET DE FIETS (OF TE VOET) NAAR CERCLE - KV KORTRIJK

Sportwinkel en Cercle-partner Decathlon roept de fans op om massaal met de fiets (of te voet) naar de wedstrijd tegen KV Kortrijk te komen. Waarom? Omdat we elk ons steentje kunnen bijdragen aan een milieuvriendelijke samenleving en omdat het gewoon goed is voor de gezondheid! Denk dus eens aan je tweewieler wanneer je straks je supporterssjaal van Cercle weer aantrekt. Nog een duwtje in de rug nodig? Wanneer je met je fiets stopt bij de Decathlon-stand aan het stadion/fandorp, krijg je een Decathlon-cheque van € 6 in je mailbox.  Meer nog: fietsers maken kans op 10 duotickets voor de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden.

Dit initiatief is een eerste ecologische actie van Decathlon en Cercle met de ambitie om er volgende jaar een extra lap op te geven!  Smeer je koersbenen maar in… We zien elkaar op de fiets!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle is #Morethanfootball en steunt Playing For Succes

Als je op woensdagnamiddag geregeld langs de trainingsvelden van Cercle passeert, bestaat de kans dat je de afgelopen weken op het veldje ernaast de mensen van Playing For Success aan het werk gezien hebt. Playing For Succes is een organisatie die kinderen unieke leerkansen biedt in een topsportomgeving. Aangezien Cercle #Morethanfootball is, steunt Groen-zwart dit initiatief met veel plezier. 

Enkele leerlingen van de scholen De Varens, De Kaproenen, Spermalie en De Kade stonden woensdagmiddag opnieuw gepassioneerd te voetballen in de schaduw van het Jan Breydelstadion. Deze leerlingen uit het bijzonder onderwijs nemen deel aan Playing For Succes, een initiatief waarbij ze op een leuke sportieve manier wiskunde of taal bijleren.

Cercle draagt ook een steentje bij aan dit hartverwarmend initiatief. De Vereniging voorziet onder andere ballen, hesjes en  gezonde snacks. De lessen zelf worden dan weer voorzien door studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie van Howest.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met… Jesper Daland

SHOT sprak met… Jesper Daland

Norge, mitt Norge!

Bij Cercle Brugge voetballen meerdere smaakmakers. Eén daarvan is zonder twijfel Jesper Daland. De 23-jarige Noor vervoegde de Vereniging in mei 2021 en is sindsdien de verdedigende rots in de groenzwarte branding. In Cercles thuishaven spraken we elkaar uitvoerig over leven, voetbal en alles daartussenin. Onze vragen in het Deens en Jespers antwoorden in het Noors… de woorden rimpelden de stille wateren van zijn vaderlandse fjorden.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!