koop tickets online

Cercle Brugge Jeugdwerking behoort tot de beste 12 jeugdopleidingen van België!

De Cercle Brugge jeugdwerking komt volgend seizoen uit in de Elite 1 reeks, zijnde de beste 12 jeugdopleidingen van België. Dat maakte de Pro League vandaag bekend. De Cercle jeugdwerking wordt zo bekroond voor de inspanningen die het dagdagelijks levert om een uiterst professionele en kwaliteitsvolle jeugdwerking aan te bieden.

Elite A bestaat volgend seizoen uit volgende teams: RSC Anderlecht, Club Brugge, Cercle Brugge, Charleroi, Racing Genk, KAA Gent, OH Leuven, Standard de Liège, KV Mechelen, Sint-Truiden, Westerlo en Zulte-Waregem.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kom op donderdag 26 mei naar de finale van de Beker voor Duiveltjes!

Op donderdag 26 mei vindt op de kunstgrasvelden van het Jan Breydelstadion de finale van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022 plaats. Acht teams zijn nog in de running voor de prestigieuze trofee, die zal worden uitgereikt na een dag vol jeugdvoetbal, een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vacatures bij de Cercle Brugge Jeugd

In volle voorbereiding op het nieuwe seizoen is onze Cercle Brugge Jeugdwerking nog op zoek naar een keepertrainer en een jeugdtrainer U8. Iets voor jou? 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze voetbalschool won afgelopen weekend het tornooi van Blankenberge!

In het kader van de samenwerking tussen de jeugdwerkingen van Blankenberge en Cercle Brugge nam onze voetbalschool vorige zondag deel aan het U8 tornooi van KSC Blankenberge.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Familiedag met jeugdtornooi groot succes!

Na twee voetbalseizoenen waarin het 1 mei-tornooi door de gekende omstandigheden niet kon doorgaan, werd deze Cercle-familiedag dit jaar opnieuw georganiseerd, en wel op zondag 1 mei 2022. Een dag die bol stond van voetbal, gevarieerde eet- en drankmogelijkheden, en tal van randanimatie (waaronder een mooi springkasteel van JOXX).

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom zondag naar de Cercle familiedag met jeugdtornooi!

Na twee voetbalseizoenen waarin het 1 mei-tornooi door de gekende omstandigheden niet kon doorgaan, en nu we pas recent (sinds 13/04/2022 …) met zekerheid weten dat onze ‘buren’ niet op Jan Breydel spelen gedurende het weekend van 1 mei, werd door het Jeugdmanagement beslist om de traditie in stand te houden en om dus deze Cercle-Familiedag dit jaar alsnog opnieuw te organiseren. Een dag die bol zal staan van voetbal, gevarieerde eet- en drankmogelijkheden, en tal van randanimatie.

Kortom een niet te missen event, waar iedereen, jong en oud, welkom is op ieder uur van de dag. Samen kunnen we het voetbalseizoen mooi afsluiten. Sowieso wordt er geen regen voorspeld !

Locatie: sportcomplex Jan Breydel - Kunstgrasveld 6, Olympialaan 74, 8200 Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!