koop tickets online

Cercle Brugge-KRC Genk: alle ticketinformatie

Zaterdag 7 december ontvangt Cercle Brugge de landskampioen, RC Genk, op speeldag 18 van de Jupiler Pro League. De partij tegen de Genkenaars wordt om 20u op gang getrapt. Op zoek naar tickets voor de match? Vind hieronder alle informatie terug!

De wedstrijd tegen de landskampioen staat gecatalogeerd als een Topwedstrijd. Dat betekent niet alleen dat er in veiligheidsoptiek een hogere waakzaamheid is (= combiregeling voor bezoekende supporters), ook inzake Ticketing zijn er enkele wijzigingen van toepassing.

Zoals bij praktisch iedere thuiswedstrijd is het voor Cerclesupporters mogelijk om hun tickets op 2 (online & offline) manieren aan te kopen:

Cerle Brugge KSV

Online kan je tot 4 tickets kopen op voorwaarde dat:
 

  • Je dit seizoen al eens tickets voor een thuiswedstrijd van Cercle Brugge hebt aangekocht én je de namen opgeeft voor wie de tickets bestemd zijn, EN:
  • Jouw onlineaccount op cercle.tickethour.be voor 01/11/2019 werd aangemaakt.

Offline aan de dienst Ticketing

Kom je liever fysiek langs aan de dienst Ticketing, dan kan je eveneens tot 4 tickets aankopen, op voorwaarde dat je al in het ticketingsysteem geregistreerd bent. Ben je niet geregistreerd, dan zal het op vertoon van je identiteitskaart mogelijk zijn om 1 wedstrijdticket aan te kopen.

Voor bezoekende supporters is de combiregeling van kracht. Aan supporters van KRC Genk wordt dan ook gevraagd om zich voor tickets te wenden tot de ticketingdienst van RC Genk. Cfr. het Reglement van Inwendige Orde is het voor bezoekende supporters verboden om plaats te nemen in de tribunes voorzien voor thuissupporters. Eventuele provocerende supporters worden uit het stadion verwijderd.

Verkeer en mobiliteit

  • Zaterdag zal de Koning Leopold III-laan richting de Doornstraat worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dat betekent dat supporters die de Westparking (W1, W2 of W3) willen bereiken, best aanrijden via ofwel de Gistelse Steenweg of de Betferkerkelaan. Verkeer komend uit de regio Jabbeke kan via de normale toegangswegen aanrijden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CHACER | Dabila in 19-koppige selectie!

19 spelers vertrokken zopas, na de laatste afsluitende middagtraining op Cercle, op afzondering naar een hotel in de buurt van Charleroi. Wie na blessureleed opnieuw z'n opwachting in de selectie maakt, is Yves Dabila! Ook Alimami Gory is opnieuw helemaal fit nadat hij vorig weekend vroegtijdig naar de kant moest. Ontdek alle namen hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CHACER | "Onze verantwoordelijkheid? Er staan voor de supporters!"

Wat onze coach Bernd Storck deze week op de voorbereidende persconferentie te zeggen had, bekijk je hier! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
MD-2: Update vanop training

De laatste rechte lijn naar Charleroi-Cercle Brugge is ingezet! Vrijdagnamiddag trekken de spelers op afzondering naar Charleroi waar in alle rust het treffen tegen de Carolo's tot in de puntjes zal worden voorbereid. Nu de trainingsweek al goed gevorderd is, kunnen we volgende stand van zaken opmaken:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reserveer nu voor Cercle Brugge-Zulte Waregem

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2019 nemen we het op tegen Zulte Waregem. Op zaterdag 21 december ontvangt Groen-Zwart dan Essevee om 20u in Jan Breydel. Reserveer nu jouw feestmaaltijd in Jan Breydel, net vooraleer de feestdagen van start gaan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Test je kennis over #ChaCer en win een VIP experience tijdens #CerZwa!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!