koop tickets online

Cercle Brugge-KRC Genk: alle ticketinformatie

Zaterdag 7 december ontvangt Cercle Brugge de landskampioen, RC Genk, op speeldag 18 van de Jupiler Pro League. De partij tegen de Genkenaars wordt om 20u op gang getrapt. Op zoek naar tickets voor de match? Vind hieronder alle informatie terug!

De wedstrijd tegen de landskampioen staat gecatalogeerd als een Topwedstrijd. Dat betekent niet alleen dat er in veiligheidsoptiek een hogere waakzaamheid is (= combiregeling voor bezoekende supporters), ook inzake Ticketing zijn er enkele wijzigingen van toepassing.

Zoals bij praktisch iedere thuiswedstrijd is het voor Cerclesupporters mogelijk om hun tickets op 2 (online & offline) manieren aan te kopen:

Cerle Brugge KSV

Online kan je tot 4 tickets kopen op voorwaarde dat:
 

  • Je dit seizoen al eens tickets voor een thuiswedstrijd van Cercle Brugge hebt aangekocht én je de namen opgeeft voor wie de tickets bestemd zijn, EN:
  • Jouw onlineaccount op cercle.tickethour.be voor 01/11/2019 werd aangemaakt.

Offline aan de dienst Ticketing

Kom je liever fysiek langs aan de dienst Ticketing, dan kan je eveneens tot 4 tickets aankopen, op voorwaarde dat je al in het ticketingsysteem geregistreerd bent. Ben je niet geregistreerd, dan zal het op vertoon van je identiteitskaart mogelijk zijn om 1 wedstrijdticket aan te kopen.

Voor bezoekende supporters is de combiregeling van kracht. Aan supporters van KRC Genk wordt dan ook gevraagd om zich voor tickets te wenden tot de ticketingdienst van RC Genk. Cfr. het Reglement van Inwendige Orde is het voor bezoekende supporters verboden om plaats te nemen in de tribunes voorzien voor thuissupporters. Eventuele provocerende supporters worden uit het stadion verwijderd.

Verkeer en mobiliteit

  • Zaterdag zal de Koning Leopold III-laan richting de Doornstraat worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dat betekent dat supporters die de Westparking (W1, W2 of W3) willen bereiken, best aanrijden via ofwel de Gistelse Steenweg of de Betferkerkelaan. Verkeer komend uit de regio Jabbeke kan via de normale toegangswegen aanrijden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ticketing op 11/07 uitzonderlijk pas open tussen 10h30-12h30

Dienst Ticketing zal op zaterdagvoormiddag 11/07 uitzonderlijk pas geopend zijn tussen 10u30-12u30!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom bij de Cerclefamilie, Consea!

Het logo van de immo-, verzekerings- en beleggingsmakelaar Consea, met twee kantoren in Aalter en Maldegem, zal al zeker de komende twee seizoenen op het shirt van Cercle prijken. Om onze kersverse partner aan jullie voor te stellen, hebben we onderstaande video in petto!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing elke woensdag open tot 20u!

Sinds maandag kan je fysiek aan de dienst Ticketing terecht voor het verlengen van jouw abonnement(en) voor komend seizoen. Zowel het vernieuwen, het aankopen en het overzetten van drankgelden van seizoenskaarten is mogelijk.

Cercle werkt vanaf komend seizoen samen met een nieuwe cashlessprovider. Daarom is het belangrijk dat ook de waarde van consumptiekaarten wordt overgezet op ofwel een abonnementskaart of op een nieuwe consumptiekaart.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Leve alle papa's!

Cercle Brugge wenst alle papa's een fijne vaderdag toe!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Start online verkoop van abonnementen

Vanaf vandaag, om 12u12, kan je online jouw abonnement voor volgend seizoen verlengen. Ook nieuwe abonnees kunnen online al terecht voor de aankoop van een abonnement. Hoe je precies te werk gaat, vind je hieronder terug!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!