koop tickets online

Cercle Brugge-US Rebecquoise: tickets aan €5 en open loketten!

Komende dinsdag 24 september neemt Cercle Brugge het op tegen US Rebecquoise tijdens de 1/16e finales van de Croky Cup. De wedstrijd wordt om 20u afgewerkt in het Jan Breydelstadion. Gezien het om een Bekerwedstrijd gaat, is de toegang voor abonnees NIET inbegrepen in het seizoensabonnement. In samenspraak met US Rebecquoise besliste Cercle Brugge echter om de ticketprijzen zéér democratisch te houden: een wedstrijdticket kost slechts €5!

Cerle Brugge KSV

Tickets voor het duel tijdens de 1/16e finales van de Beker van België zijn zowel online als aan de dienst Ticketing van het Cerclesecretariaat te koop. Supporters kunnen dinsdagavond ook aan de loketten terecht die vanaf 18u30 geopend zullen zijn.

Er wordt een algemene ticketprijs gehanteerd: zowel volwassenen als jeugd -18 jaar betalen €5 per ticket, ongeacht de zitplaats in het stadion (enkel de Noord- en Westtribune zijn geopend). Rolstoelgebruikers krijgen gratis toegang, mits ze vergezeld worden van een betalende begeleider.

Tot dinsdag!


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Abonnees: registreer jullie nu voor Cercle-OH Leuven!

Op zaterdag 31 juli staat de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Om 18h30 ontvangt Groen-Zwart dan Oud-Heverlee Leuven in Jan Breydel. Alle abonnees zijn (eindelijk) opnieuw welkom, weliswaar op voorwaarde van registratie. Ontdek hieronder hoe alles in z’n werk gaat.

Net zoals de thuiswedstrijden van vorig seizoen tegen AA Gent en STVV moeten abonnees vooraf registreren om de thuiswedstrijd bij te wonen. Enkel abonnees kunnen zichzelf en 7 andere abonnees registreren. Er is geen losse ticketverkoop en op de wedstrijddag zelf blijven de loketten ook gesloten. Een abonnement is dus een absolute voorwaarde om thuismatchen van Cercle bij te wonen!

Bubbels tot maximaal 8 abonnees

Lees meer
Cerle Brugge KSV
We verlengen de voorrangsperiode voor abonnees tot en met vrijdag 16/07!

De voorrangsperiode voor abonnees wordt verlengd tot en met vrijdag 16 juli. Zowel online als fysiek aan de dienst Ticketing kan je hiervoor terecht.

Normaal verliep de voorrangsperiode op 12 juli af, maar Cercle besliste maandag om die voorrangsperiode nog tot en met vrijdag te verlengen. Nog niet verlengd? Hier vind je alle info terug!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Secretariaat en ticketing op maandag 12 juli uitzonderlijk gesloten

Vandaag, maandag 12 juli, is het secretariaat en ticketing uitzonderlijk gesloten.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing op woensdag 30 juni uitzonderlijk gesloten

Wegens technische problemen is de dienst Ticketing vandaag, woensdag 30 juni, uitzonderlijk gesloten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Makt nu deel ut van Cercle en Brugge!

Competitiestart mét supporters: alle Cercle abonnees kunnen vanaf 31 juli opnieuw hun favoriete ploeg komen aanmoedigen in het stadion. Nog geen abonnement? Doe dat dan snel en word deel van Cercle én Brugge!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!