koop tickets online

Cercle Business lanceerde tijdens Cercle-Essevee succesvol de Bouwlounge

Na een kick-off event midden januari lanceerde Cercle Brugge zondagavond voor het eerst de Bouwlounge, een gloednieuwe hospitalityformule van bouwondernemers die elke thuiswedstrijd van Cercle elkaars netwerk ontmoeten. “De extra troef zit ‘m in het feit dat iedereen met elkaars netwerk in contact komt en zo zaken kan doen”, vertelt Vanessa Flamez, commercieel directeur van Cercle.

Voor het eerste seizoen van de “Cercle Bouwlounge” hebben zich in totaal 10 bouwpartners geëngageerd. Die partners, een mix tussen zowel bestaande als nieuwe sponsors, kwamen voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem niet samen in Jan Breydel, maar wel in restaurant “Odette” in hartje Brugge. “Het kick-off moment was het momentum waarbij we de partners aan elkaar hebben voorgesteld. Vanaf nu gaan we elke thuiswedstrijd opnieuw samenkomen om het netwerk dichter bij elkaar te brengen”, aldus commercieel directrice Vanessa Flamez. “Die kruisbestuiving is de extra laag die interessant kan zijn voor partners om extra business development te genereren”.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Een nieuwe hospitalityformule lanceren middenin coronatijden is niet evident en vergde dan ook een creatieve aanpak. Aangezien supporters en VIPS pas vanaf komend weekend opnieuw welkom zijn in de Belgische voetbalstadions, moest Cercle dus op zoek naar een alternatief om toch met de Bouwlounge van start te gaan. “Met respect voor de geldende maatregelen en voorschriften moeten we ondanks de moeilijke coronatijden ervoor zorgen dat we elkaars continuïteit kunnen garanderen. Wij hebben een verantwoordelijkheid te nemen want bedrijven hebben zich geëngageerd om deel te nemen en wij moeten onze afspraken nakomen. Vandaar dat we er toch voor gekozen hebben om antwoord te bieden aan hun vraag”, besluit Vanessa Flamez.

Ook actief in de bouwsector en heb je interesse in een unieke en creatieve vorm van netwerken? Reserveer dan nu jouw partnership voor seizoen 2022-2023! Graag nu al intekenen? Contacteer dan vanessa.flamez@cerclebrugge.be.

Kijk hier naar een video:

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
[RESTAURANT] Reserveer nu voor Cercle-Kortrijk!

Op zaterdag 12 maart is er een nieuwe West-Vlaamse derby. KV Kortrijk is dan onze tegenstander in het Jan Breydelstadion. Om 18h30 wordt de wedstrijd afgetrapt, om 16h00 opent het restaurant 'Chez Jules' z'n deuren.

Inbegrepen:

Champagne-aperitief, huiswijnen, waters aan tafel en koffie.

Prijs:

75.00 EUR p.p. (excl. BTW) - aanvang om 16h00.

Reserveren:

Stuur een mailtje naar dineren@cerclebrugge.be, mét vermelding van de bedrijfsnaam én het aantal personen. Aanvang om 16h00.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[RESTAURANT] Reserveer nu voor Cercle-Gent!

Op zondag 3 april spelen we de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. KAA Gent is dan onze tegenstander in het Jan Breydelstadion. Om 16h00 wordt de wedstrijd afgetrapt, om 13h30 opent het restaurant 'Chez Jules' z'n deuren.

Inbegrepen:

Champagne-aperitief, huiswijnen, waters aan tafel en koffie.

Prijs:

75.00 EUR p.p. (excl. BTW) - aanvang om 13h30.

Reserveren:

Stuur een mailtje naar dineren@cerclebrugge.be, mét vermelding van de bedrijfsnaam én het aantal personen. Aanvang om 13h30.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
In de spotlights dankzij reclameonline.be!

Cercle Brugge is trots om Publi-FDM Group voor te stellen als nieuwe, exclusieve partner voor alles wat te maken heeft met de productie van visuele communicatiedragers en onsite communicatie zoals lichtreclame, spandoeken, signalisatie, reclameborden, vlaggen, beursmateriaal, POS, stickers… en nog zo veel meer. Het partnership tussen Publi FDM Group en Cercle Brugge beloont meteen ook alle ambassadeurs van Cercle Brugge, lees snel meer!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jouw stickerboek 2021-2022 volgeplakt? Dan maak je kans op een voucher van Holiday Suites ter...

Nog op zoek naar stickers om jouw Cercle Brugge stickeralbum te vervolledigen? Of gewoon op zoek naar een stickerboek om zelf vol te plakken? Zowel stickerboeken als stickers zijn nog steeds verkrijgbaar. Naast het feit dat iedereen die een volgeplakt stickerboek kan voorleggen een prijs wint, schenkt Holiday Suites ook een voucher ter waarde €250 aan één gelukkige winnaar! Hoe je daarop kans maakt? Dat lees je hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!