koop tickets online
nl fr en

Cercle Familiedag met jeugdtornooi groot succes!

Na twee voetbalseizoenen waarin het 1 mei-tornooi door de gekende omstandigheden niet kon doorgaan, werd deze Cercle-familiedag dit jaar opnieuw georganiseerd, en wel op zondag 1 mei 2022. Een dag die bol stond van voetbal, gevarieerde eet- en drankmogelijkheden, en tal van randanimatie (waaronder een mooi springkasteel van JOXX).

Dit Cercle-event werd letterlijk ‘in gang getrapt’ door de Voetbalschool en de onderbouw van de Jeugdacademie van KSV Cercle Brugge, die een heus onderling voetbaltornooi afwerkten.  Tegelijkertijd konden in de voormiddag ouders, medewerkers en sympathisanten aanschuiven aan een gezond en gevarieerd ontbijtbuffet, met meer dan 140 eters een waar succes.

Cerle Brugge KSV

Tijdens dit Cercle-evenement huppelde onze Cil-Lou-Mascotte BRUCE vrolijk rond tot grote tevredenheid van onze jongste jeugdspelers, die zo samen met de mascotte op de foto konden.  Diverse foto’s zijn ook beschikbaar op de Cercle-jeugdwebsite.

Cerle Brugge KSV

In de namiddag kwamen de midden- en bovenbouwspelers in actie, en in de vooravond werd een driehoek tornooi gespeeld tussen medewerkers, ouders U13 & U15 en spelers U18, dit alles op het kunstgrasveld van het Sportcomplex Jan Breydel.

Er werd dus zondermeer gescoord op 1 mei 2022, zowel op het veld als naast het veld !

Ook de tombola t.v.v. de Jeugdwerking werd gesmaakt :  hierna de winnende nummers :

  1. Voucher abonnement CERCLE t.w.v. 210.00 EUR (15396 - reeds afgehaald)
  2. Volledige gerookte hesp t.w.v. 200.00 EUR (15498 - reeds afgehaald)
  3. Sportzak vol verrassingen t.w.v. 180.00 EUR (15234 - reeds afgehaald)
  4. Gesigneerd truitje van de A-Ploeg, Seizoen 2021-2022 (15488 - reeds afgehaald)
  5. Elektrische step (15602)
  6. Pakket verzorgingsproducten (15241)
  7. Pakket verzorgingsproducten (15100 - reeds afgehaald)


De winnaars die hun prijs nog niet hebben afgehaald kunnen vóór 15/05/2022 contact opnemen met onze Jeugdsecretaris (bram.de.rop@cerclebrugge.be).

We blikken terug op een geslaagde familiedag, mede mogelijk gemaakt door de gewaardeerde inzet van het Oudercomité, en vele vrijwilligers en medewerkers.  We kijken uit naar de volgende editie !  Laat iedereen nu reeds 1 mei 2023 in de agenda noteren als Cercle-Familiedag !

Fotoverslag

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Schrijf je in voor de talentendag U7-U8!

Op maandag 15 augustus organiseert de Jeugdwerking een talentendag U7 & U8 voor spelertjes geboren in 2015 en 2016! Interesse om deel te nemen? Schrijf dan in via deze link!

De plaatsen zijn beperkt! Meer informatie wordt bezorgd na het inschrijven.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische staf te gast in Qatar

Op uitnodiging van Aspetar, wereldwijd een topreferentie voor alles wat met sportgeneeskunde te maken heeft, was de medische staf van Cercle de voorbije week te gast in Doha, Qatar.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!