koop tickets online
nl fr en

Cercle goed en veilig aangekomen op trainingsstage in Benidorm

Cercle is zondagmiddag goed aangekomen op trainingsstage in Benidorm waar het tot zondag zal verblijven. Maandag werd er voor het eerst op Spaanse bodem getraind. Komende vrijdag om 15h00 wordt een oefenwedstrijd afgewerkt tegen AS Monaco.

Cercle zal tijdens de stageweek het hotel in Benidorm ook delen met Monaco. De Monegasken zetten pas dinsdag voet op Spaanse bodem en dus heeft Cercle even het volledige hotel voor zich alleen. Vrijdag oefenen beide teams ook op de trainingsvelden tegen elkaar. De aftrap van de oefenpartij wordt om 15h00 gegeven.

Volgende spelers reisden mee af naar Benidorm: Majecki, Sousa, Daland, Popovic, Utkus, Kehrer, Decostere, Denkey, Hotic, Gboho, Vanhoutte, Francis, Miangue, Velkovski, Warleson, Lopes Da Silva, Deman, Marcelin, Van Der Bruggen, Torres, Somers, Wilke Braams, Sampers, Ravych, Lucker, Lietaert, Martlé, Langenbick & Bruzzese.

Cerle Brugge KSV

Maandagvoormiddag stond de eerste trainingssessie op het programma. Onder een stralende zon volgde eerst een opwarming onder leiding van physical coaches Eddie Lattimore en Nick Van Ransbeeck. Aansluitend werd er getraind op passingvormen en afwerkingsoefeningen. De training afsluiten werd gedaan met enkele ‘fun’-activiteiten: zo moesten de spelers in groepjes en al jonglerend proberen als eerste een bal in een bak te krijgen.

fotoverslag

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Louis Torres op uitleenbasis naar Rodez AF

Cercle Brugge en het Franse Rodez AF vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke transfer van Louis Torres. De 21-jarige linksachter wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan de Franse tweedeklasser.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aske Sampers naar Lierse Kempenzonen

Cercle Brugge en Lierse Kempenzonen vonden een akkoord met betrekking tot de transfer van aanvaller Aske Sampers. Het 21-jarige jeugdproduct van Cercle, dat sinds z’n 12 jaar uitkomt voor Groen-Zwart, trekt definitief naar de huidige nummer vijf uit de Challenger Pro League.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Groen-Zwart Varsenare viert 45-jarig bestaan

Op vrijdag 27 januari vierde de supportersvereniging GZ Varsenare het 45-jarig bestaan. Zoals gewoonlijk vierden ze op hun vaste feeststek ’t Oosthof te Snellegem.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle foto's na Cercle Brugge-AA Gent

Ayase Ueda, Kevin Denkey en in extremis Jesper Daland zorgden zondagmiddag voor een verdiende driepunter tegen AA Gent. Onze aanwezige fotografen legden alles vast in onderstaand fotoverslag:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Standard: raadpleeg alle ticketinfo

Zaterdag 4 februari om 16h00 neemt Cercle het op tegen Standard. Er geldt een aangepaste ticketregeling waarbij de loketten op de wedstrijddag gesloten blijven. Ontdek hier alle info:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!