koop tickets online

Cercle in slotfase voorbij Winkel Sport

Winkel Sport (uitkomend in 1ste Nationale) kwam al na enkele minuten op voorsprong door een kopbaldoelpunt van Michiel Clyncke. Cercle zocht geduldig naar openingen, maar had het moeilijk om de goed georganiseerde en technisch meer dan behoorlijke thuisploeg in de problemen te brengen. De eerste dreiging kwam er na een individuele actie van Guy Mbenza, maar hij krulde de bal een metertje over de kruising. Even later was hij iets te zelfzuchtig en besloot hij zelf vanuit een schuine hoek te trappen in plaats van een medemaat aan te spelen. Op slag van rust was het Thibo Somers die het dichtst bij de gelijkmaker kwam, maar zijn deviatie strandde op de deklat.

Geen wissels aan de rust bij Cercle, dat langzaam op gang kwam in het tweede bedrijf. Enkel Calvin Dekuyper kon voor wat dreiging zorgen met een afstandsschot dat naast ging. Op het uur kwamen er met de inbreng van Dino Hotic, Kevin Hoggas, Robbe Decostere, Naomichi Ueda en Alimani Gory nieuwe impulsen van de bank. Kevin Hoggas kon zich al snel achter een vrije trap zetten en krulde die knap binnen

Cerle Brugge KSV

Dino Hotic kreeg enkele minuten later al de mogelijkheid om Cercle op voorsprong te trappen, maar hij strandde op de benen van de thuisdoelman. Na een actie van Gory kreeg Hotic een nieuwe schietkans, maar de thuisdoelman ging goed plat.

De thuisploeg kreeg het lastiger naarmate de wedstrijd vorderde, maar de thuisverdediging bleef wel scherp acteren en stond zo onder andere pogingen van Hoggas en Mbenza in de weg. Guy Mbenza kwam aan de tweede paal net te laat om een vluchtschot van de ingevallen Velkovski in de doel te verlengen. Diezelfde Velkovski lag aan de basis van het winnende doelpunt. Na een goeie combinatie met Gory drong hij diep door in de zestien. Zijn lage voorzet kwam bij Hotic terecht, die rustig kon binnenleggen en zo Cercle in de slotfase nog de logische winst bezorgde.


Opstelling Cercle Brugge: Goblet, Suffys (59’ Decostere), Cassaert (59’ Ueda), Raux-Yao, Corryn (75’ Velkovski) – Deuro (75’ Omolo), Dekuyper (59’ Hoggas), Koshi (67’ Vanhoutte) – Somers (59’ Hotic), Mbenza, Sampers (59’ Gory).

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
6 nieuwe coronabesmettingen bij Cercle

Nadat afgelopen vrijdag eerder bekend raakte dat een A-kern speler positief had getest op COVID-19, bracht een extra test op zaterdag 6 nieuwe gevallen aan het licht. In totaal testten de voorbije dagen 6 A-kern spelers en 1 lid uit de omkadering positief op het coronavirus.

Alle gediagnosticeerde personen stellen het goed, vertonen weinig tot geen symptomen en verblijven op dit moment in quarantaine. Omwille van het interne COVID-19 protocol worden er geen namen vrijgegeven van personen en spelers die positief hebben getest.

Begin volgende week worden de volledige spelersgroep en technische staf aan nieuwe testen onderworpen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Ueda! - お誕生日おめでとう直道 !

Cercle Brugge wenst Naomichi Ueda een fantastische verjaardag toe!

Ueda, sinds 2018 bij Cercle, viert vandaag z'n 26ste verjaardag. Tijdens de afgelopen internationalbreak liet Ueda zich in z'n thuisland opmerken met een doelpunt in het vriendschappelijke duel tegen Ivoorkust. Voor Cercle lukte het Ueda tot dusver één keer te scoren: tijdens Play-Off 2 scoorde Ueda in 2019 met een rake kopbal de 1-2 in de uiteindelijk 2-3 overwinning in en tegen Moeskroen.

Proficiat Naomichi!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing en secretariaat zaterdag gesloten

Vandaag, zaterdag 24 oktober, blijft de dienst Ticketing en het secretariaat aan het Jan Breydelstadion gesloten.

Maandag zijn we opnieuw paraat!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Moeskoen wordt uitgesteld

Nadat vrijdagmorgen op een persconferentie van het Overlegcomité werd beslist dat voetbalwedstrijden de komende maand zonder publiek worden afgewerkt, besliste de Pro League zopas om Cercle Brugge-Moeskroen van zaterdagavond uit te stellen. De kalendermanager nam deze beslissing op basis van het aantal te hoge coronabesmettingen bij Moeskroen.

Ook bij Cercle Brugge kan er één positief staal worden gemeld: de speler in kwestie stelt het evenwel goed en werd onmiddellijk voor 7 dagen in quarantaine geplaatst.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Speel mee met de Cercle Game en win een wedstrijdshirt!

Zaterdag komt Moeskroen op bezoek in Jan Breydel! Dat kan jou een shirt of een andere leuke prijs opleveren als je de wedstrijd kan voorspellen in onze Cercle Game.
Speelde je nog niet eerder mee? Heel simpel! Schat een handvol vragen goed in val zo in de prijzen. 

Meespelen kan vanaf 18 jaar. Deelname is helemaal gratis.

 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!