koop tickets online

Cercle is klaar voor 2020!

Na een succesvolle winterstage in Malta zette Cercle Brugge zaterdagavond rond 22u30 terug voet op Belgische bodem. 8 dagen lang bereidde Groen-Zwart er op het eiland in de Middellandse zee de 9 aankomende finales in de Jupiler Pro League in optimale omstandigheden voor. 

Een goede oefenpot afgelopen vrijdag tegen het Duitse FC Augsburg was voor Groen-Zwart een mooie apotheose van een succesvolle winterstage in het Maltese Mellieha. Op het nationale oefencomplex van Malta werd dagelijks tot tweemaal toe intensief getraind, afgewisseld met teambuilding en andere groepsactiviteiten, zoals een toeristisch bezoek aan de historische steden Valletta en Mdina. Vrijdagavond stond er een groepsdiner op het programma in een plaatselijk visrestaurant.

Cerle Brugge KSV

Nieuwkomers Hotic & Christie-Davies moesten, zoals dat gebruikelijk is, voor de groep een zelf gekozen nummer zingen. Ook Guillaume Hubert, die afgelopen zaterdag zijn 26ste verjaardag vierde, werd in de bloemetjes gezet met een leuke attentie bij het nagerecht.

Zaterdagmorgen stond er voor de afreis naar België nog een recuperatietraining op het programma. De gymzaal bleek de voorkeursplaats bij uitstek, terwijl nadien nog een groepswandeling langs de Maltese kust op het programma stond. Na een kleine lunch in het hotel stapte Cercle vervolgens de bus op richting luchthaven voor de vlucht die de spelersgroep via Frankurt naar Brussel bracht.

Zondag en maandag genieten de spelers vervolgens van twee dagen vrijaf. Vanaf dinsdag start Cercle dan de finale voorbereiding richting de komst van FC Antwerp, nu zondag om 14u30 in Jan Breydel.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ons trainingsprogramma in aanloop naar de komst van Antwerp!

Na de thuiskomst van de winterstage in Malta hernemen spelers en staf op dinsdag de trainingen in aanloop naar Cercle Brugge-Antwerp van aankomende zondag. Benieuwd naar het trainingsschema voor deze week? Bekijk het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle sluit oefenkamp in Malta af met 3-3 gelijkspel tegen FC Augsburg

Vrijdagmiddag oefende Cercle Brugge in Malta vriendschappelijk tegen FC Augsburg. De Duitse nummer 10 uit de Bundesliga, dat donderdag al met 4-0 wonnen tegen het plaatselijke Hibernians, stond voor z’n tweede en tevens laatste oefenpot van hun winterstage. Het werd uiteindelijk een waar spektakelstuk in het nationaal voetbalstadion van Malta: met 3 goals aan elke zijde sluit Cercle Brugge z’n winterkamp in Malta af met een 3-3 gelijkspel.

FC Augsburg begon het enthousiast aan de partij, maar Groen-Zwart kon de aanvalsgolven telkens goed opvangen. Na 10 minuten liet Cercle ook z’n eerste kans van de partij noteren, maar Hazard kon z’n schot op een snelle counter niet genoeg richten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Klaar voor de oefenpot tegen FC Augsburg!

Een heerlijke zonnige dag vandaag in Malta: spelers & staf werden iets later op het ontbijt verwacht gezien de ochtendtraining pas om 10u45 stond ingepland. Op die eerste trainingssessie nam zoals steeds physical coach Alexander Storck de gebruikelijke opwarming voor zijn rekening.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Eerste training voor Isaac Christie-Davies

Een nieuw gezicht vandaag op training! Nadat Isaac Christie-Davies woensdagavond laat in het hotel arriveerde, nam de Welshman donderdagvoormiddag onmiddellijk deel aan de groepstrainingen.

Welkom Isaac!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!