koop tickets online

Cercle is klaar voor 2020!

Na een succesvolle winterstage in Malta zette Cercle Brugge zaterdagavond rond 22u30 terug voet op Belgische bodem. 8 dagen lang bereidde Groen-Zwart er op het eiland in de Middellandse zee de 9 aankomende finales in de Jupiler Pro League in optimale omstandigheden voor. 

Een goede oefenpot afgelopen vrijdag tegen het Duitse FC Augsburg was voor Groen-Zwart een mooie apotheose van een succesvolle winterstage in het Maltese Mellieha. Op het nationale oefencomplex van Malta werd dagelijks tot tweemaal toe intensief getraind, afgewisseld met teambuilding en andere groepsactiviteiten, zoals een toeristisch bezoek aan de historische steden Valletta en Mdina. Vrijdagavond stond er een groepsdiner op het programma in een plaatselijk visrestaurant.

Cerle Brugge KSV

Nieuwkomers Hotic & Christie-Davies moesten, zoals dat gebruikelijk is, voor de groep een zelf gekozen nummer zingen. Ook Guillaume Hubert, die afgelopen zaterdag zijn 26ste verjaardag vierde, werd in de bloemetjes gezet met een leuke attentie bij het nagerecht.

Zaterdagmorgen stond er voor de afreis naar België nog een recuperatietraining op het programma. De gymzaal bleek de voorkeursplaats bij uitstek, terwijl nadien nog een groepswandeling langs de Maltese kust op het programma stond. Na een kleine lunch in het hotel stapte Cercle vervolgens de bus op richting luchthaven voor de vlucht die de spelersgroep via Frankurt naar Brussel bracht.

Zondag en maandag genieten de spelers vervolgens van twee dagen vrijaf. Vanaf dinsdag start Cercle dan de finale voorbereiding richting de komst van FC Antwerp, nu zondag om 14u30 in Jan Breydel.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gymtime!

Twee trainingen op dinsdag: na de ochtendsessie op het veld zochten de spelers in de namiddag, wegens hevige regenval in Brugge, de fitness op. Onze fotograaf Dieter Ros was daarbij aanwezig en maakte onderstaande fotoreeks!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update voorbereiding: zaterdag eerste oefenwedstrijd tegen Essevee (achter gesloten deuren)

De tweede week van onze voorbereiding is maandagnamiddag van start gegaan met een groepstraining op Jan Breydel. Komende zaterdag staat ook de eerste oefenwedstrijd gepland, weliswaar achter gesloten deuren. In het Regenboogstadion van Zulte Waregem neemt Cercle het dan om 16u op tegen Essevee.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Eerste trainingsweek afgesloten

Een intense eerste trainingsweek werd vrijdagnamiddag afgesloten met een uitlooptraining. De spelers krijgen zaterdag vrijaf, voor zondag kregen ze een individueel loopprogramma mee. Maandagnamiddag worden de spelers vervolgens terug op Cercle verwacht voor een veldtraining die coronaproof opnieuw in 3 verschillende groepen zal worden afgewerkt.

Ondanks de hitte van de voorbije dagen blikt coach ad-interim Andreas Patz tevreden terug op de eerste trainingsweek: 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bloedhete tweede trainingsdag

Twee trainingen op de tweede trainingsdag van het nieuwe seizoen. Na een "inloopdag" op maandag werd op dinsdag de intensiteit naar boven getrokken met telkens twee trainingssessies per groep.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Eerste groepstraining van start gegaan

Onder een aangename zomerzon is maandagnamiddag het startschot van seizoen 2020-2021 gegeven. In drie groepen van telkens 10 spelers begonnen de troepen om 14u30, 15u en 15u30 de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Voorzitter Vincent Goemaere was ook aanwezig, hij sprak net voor de training elke groep kort even toe.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!