koop tickets online

Cercle is op zoek naar een CFO Assistant


Functietitel:                           CFO Assistant
Contractduur:                       Onbepaalde duur


JOBOMSCHRIJVING

Cercle Brugge is op zoek naar een CFO Assistant die onder de supervisie van de CFO/ Financieel verantwoordelijke zal opereren. In deze hoedanigheid ben je verantwoordelijk voor het correcte verloop van het financiële beheer: boekhouding, financiën en alle andere activiteiten die betrekking hebben tot de boekhoudkundige administratie. Je zorgt voor een correcte naleving van de geldende wetgeving.

TAKENPAKKET:

 • Je bent verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige vastlegging van de bedrijfsadministratie en dit in overeenstemming met de geldende wetgeving;
 • Opstellen van rapporten en activiteitendashboards;
 • Inboeken van boekhoudkundige transacties;
 • Zorgen voor de boekhoudkundige opvolging;
 • Toezicht houden over het boekhoudkundige en fiscale luik van Cercle Brugge;
 • Audits voorbereiden en opstellen van jaarrekeningen;
 • Aansturen van de boekhouding en het opvolgen van de tussentijdse resultaten per project (facturatie, resultaat, actieplan, enz.);
 • Verzorgen van de bankrelaties;
 • Verantwoordelijk voor het opstellen/verifiëren van balansen en het afsluiten van jaarrekeningen;
 • Voorbereiden van de tussentijdse rapportages;
 • Je zorgt ervoor dat het bijhouden van gegevens voldoet aan de audit- en regelgevingsvereisten (inclusief. Pro League);
 • Beheren/opvolgen van het bedrijfskapitaal van Cercle Brugge adhv cashflowplanning over een periode van 2 jaar;
 • Nauw samenwerken met accountants en externe accountantskantoren;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de financiële vereisten (waaronder financial fairplay) in het kader van het licentiebehoud;
 • Opstellen kwartaalrapportages aan AS Monaco (Cashflow - budget en salarissen);
 • Verantwoordelijk voor payroll en coördinatie met het sociaal secretariaat;
 • Verantwoordelijk voor het verzamelen, verifiëren en verwerken van salarisgegevens;


En elke ander facet die binnen de functie valt.
 

BENODIGDE VAARDIGHEDEN

 • Je behaalde minimum een professionele bachelor in een boekhoudkundige richting, specialisatie Finance en/of Business School
 • Je hebt minimaal 4 à 5 jaar ervaring in een "Big 4" firma en/of als Financial Manager met management skills.
 • Je hebt sterke kritische en analytische vaardigheden.
 • Je bent autonoom, operationeel en goed bestand tegen stress. Je toont nauwkeurigheid en kennis in je functie.
 • Je bent vertrouwd met boekhoudsoftware of ERP (Exact Online, MS XLS, …)
 • Je bent hands-on en hebt een visie op procesoptimalisatie.
   

TALENKENNIS

 • Nederlands (Vloeiend)
 • Frans (Vloeiend)
 • Engels (Vloeiend)


Lijkt deze vacature iets voor jou? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Marc Vanmaele via marc.vanmaele@cerclebrugge.be.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dino Hotic is jullie Man of the Match na Cercle-STVV!

Jullie stemmen zijn geteld! Dino Hotic werd verkozen tot Man of the Match na Cercle Brugge-STVV. Doelpuntenmaker Hotic was alomtegenwoordig tijdens de partij en haalde het met 54% van de stemmen voor Harisson Marcelin (12,45%) en Robbe Decostere (11,2%).

Goed nieuws is er ook voor supporter Francis Soulliaert! Francis nam deel aan de wedstrijd en werd als winnaar van Hotic' wedstrijdshirt uitgeloot! 

Proficiat Dino & Francis!

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze voorbereiding op de Brugse derby!

Na de overwinning tegen STVV genoten de spelers op dinsdag nog van een dagje rust, maar sinds woensdag is er opnieuw trainingsactiviteit op Jan Breydel. Zondag staat namelijk de Brugse derby op het programma en hoe Groen-Zwart die wedstrijd voorbereidt, vind je hier terug met het trainingschema!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Videoreacties na Cercle-STVV van Clement en Decostere

Na de winstpartij tegen de Kanaries verzamelden we reacties op de persconferentie bij coach Paul Clement en rechtsachter Robbe Decostere. Bekijk hier wat het duo te zeggen had!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle demonstreert in 3-0 thuiszege

Voor het eerst sinds 1 maart (de 1-0 overwinning tegen AA Gent) mochten er terug supporters op de tribune zitten bij een thuiswedstrijd van Cercle en die werden vooral in de eerste helft verwend. In een hele sterke eerste periode legde groen-zwart de basis voor de tweede thuisoverwinning van het seizoen. Hotic en Ugbo zorgden voor de verdiende 2-0 aan de rust. De tweede helft verliep evenwichtiger, maar de thuiszege kwam nooit echt in gevaar. In de absolute slotfase dikte Vitinho nog aan tot de verdiende 3-0.

Coach Clement had voor het eerst een plek in de basis voorzien voor Marcelin en Kanouté. Ueda en Omolo verdwenen daarom naar de bank. Velkovski verving op linksachter de geblesseerde Corryn en ook Hazard keerde terug in de basis ten koste van Vanhoutte. Een sterk gewijzigde basiself dus, maar die hadden geen moeite om elkaar op het veld te vinden. Na een snel genomen vrije trap verscheen Musaba al na twee minuten alleen voor Steppe, maar die bracht redding met een knappe voetveeg. Musaba begon daarna aan een festival van rushes voorbij zijn rechtstreekse tegenstander en vuurde vanuit een schuine hoek op Steppe. Marcelin leek Cercle vroeg op voorsprong te zetten, maar de VAR greep in en keurde het doelpunt af omwille van handsspel. De Kanaries konden enkel met overtredingen Cercle afstoppen en slikten dan ook al 3 gele kaarten in de eerste helft. Iets over halfweg opende Cercle verdiend de score. Velkovski kon Hotic (vandaag vooral in een centrale rol) bereiken aan de rand van zestien en Dino schoof de bal rustig in de verre hoek. Mmaee hielp Cercle enkele minuten later een handje door een onhandige ingreep op de doorgebroken Ugbo. De jarige Ugbo nam het cadeau in dank aan en liet Steppe kansloos vanop de stip. De bezoekers konden enkel vanop stilstaande fases voor wat dreiging zorgen, maar Buatu knalde naast.

Cercle ging meteen na de rust op zoek naar de geruststellende 3-0. Hoggas loodste Ugbo door de Truiense buitenspelval, maar onze aanvaller knalde op de paal. Kanouté ging zijn kans vanop afstand, maar trapte naast. Hotic teisterde ook nog de vuisten van Steppe. Na een uur moest Cercle wat gas terugnemen. Lee was de bedrijvigste man bij de bezoekers. Zijn eerste poging ging nipt naast, zijn tweede raakte de lat. Cercle kreeg na die waarschuwing terug wat meer grip op de wedstrijd en kwam in het laatste kwartier niet meer in de problemen. Groen-zwart hield de controle over de wedstrijd en via Decostere (kopbal) en Hazard (hard schot over) kon er ook nog eens tegen geprikt worden. Het was uiteindelijk de ingevallen Vitinho die de kroon op het werk zette met een knappe afstandspegel. Na twee nederlagen op rij kon Cercle dus terug aanknopen met de overwinning. Cercle kan zo met vertrouwen (maar zonder de geelgeschorste Omolo) naar de derby van komende zondag toeleven.


Opstelling Cercle: Didillon – Decostere, Marcelin, Bates, Velkovski – Kanouté (62’ Omolo), Hoggas, Hotic (82’ Viti-nho) – Musaba (76’ Vanhoutte), Ugbo en Hazard.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stem nu op jouw Man of the Match en win een wedstrijdshirt!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!