koop tickets online

Cercle lanceert docuserie over de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Wegens het coronavirus geen Fandag dit jaar, maar daar heeft Cercle iets op gevonden. In aanloop naar de competitiestart geeft Groen-Zwart vanaf donderdag 25 juni het startschot van een 6-weken durende documentaireserie waarin de fans een unieke blik achter de schermen krijgen. De supporters ontdekken wie de nieuwe trainer wordt, hoe de eerste trainingen en oefenwedstrijden verlopen, welke inkomende transfers de ploeg komen versterken en hoe de abonnementenverkoop loopt.

Cerle Brugge KSV

In tijden van corona is het nog onzeker hoe de voetbalbeleving er de komende weken zal uitzien, maar via deze online serie blijf jij als fan nauw betrokken en krijg jij een nooit geziene blik in het dagelijkse reilen en zeilen van de Vereniging.


WE BEAT AS ONE! Vanaf 25 juni elke donderdag, 6 weken lang, om 18u op cerclebrugge.be, Facebook én YouTube.


Bekijk hieronder een trailer:

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Videoreacties na Cercle-STVV van Clement en Decostere

Na de winstpartij tegen de Kanaries verzamelden we reacties op de persconferentie bij coach Paul Clement en rechtsachter Robbe Decostere. Bekijk hier wat het duo te zeggen had!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kijk hier naar de voorbeschouwing van coach Clement voor #AndCer

Nu de interlandbreak achter ons ligt, blikte coach Paul Clement vrijdagnamiddag vooruit naar Anderlecht-Cercle Brugge van zondagmiddag om 13u30. Het duel tegen het team van Vincent Kompany en de recente transferactiviteiten van Groen-Zwart waren dan ook het gespreksonderwerp nummer 1 tijdens de voorbeschouwende persconferentie. Kijk hier mee!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle speelt 1-1 gelijk tegen USL Duinkerke

Vrijdagnamiddag speelde Cercle Brugge 1-1 gelijk in een oefenwedstrijd tegen het Franse USL Duinkerke. Nadat Cercle diep in de tweede helft eerst op achterstand kwam, maakte het net voor affluiten gelijk na een strafschopdoelpunt van Dino Hotic. Na de wedstrijd verzamelden we reacties bij Paul Clement, Dino Hotic, David Bates en Franck Kanouté. Bekijk de video hieronder om te checken wat het viertal te zeggen had!


Cercle Brugge: Warleson (71' Goblet), Vitinho, Bates (71' Ueda), Deuro, Hotic (46' Ugbo), Musaba, Raux-Yao, Corryn (60' Decostere), Dekuyper (46' Kanouté), Gory & Koshi (71' Vanhoutte)

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie na Cercle-KV Kortrijk met reacties van Clement, Omolo en Musaba

Na de wedstrijd tegen KV Kortrijk spraken coach Paul Clement, middenvelder Johanna Omolo en aanvaller Anthony Musaba de aanwezige pers toe. Bekijk hier de voornaamste fragmenten of lees verder onder de video!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Check hier de voorbeschouwing voor Cercle-KV Kortrijk!

Net voor de interlandbreak ontvangt Cercle zaterdagavond KV Kortrijk in Jan Breydel. De aftrap van deze West-Vlaamse derby wordt om 18u30 afgetrapt. Coach Clement blikte zoals gebruikelijk donderdag al vooruit op de partij in een voorbeschouwende persconferentie. Tijdens dat persmoment had de groen-zwarte coach het onder meer over de afgelopen trainingsweek, de transfer van Anthony Musaba én uiteraard de tactische voorbereiding op de komst van de Kerels!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!