koop tickets online
nl fr en

Cercle levert 6 internationals af

Komend weekend geen Jupiler Pro League-voetbal wegens de interlandbreak en ook Cercle ziet daarbij heel wat spelers de trots van hun land verdedigen. Zes spelers om precies te zijn. Een overzicht van wie een oproepingsbrief in de bus kreeg én het volledige speelschema vind je hier terug:

  • Jesper Daland – Noorwegen U21

Jesper Daland zal met de U21 van Noorwegen twee vriendschappelijke wedstrijden afwerken. Zaterdag is Zwitserland de tegenstander (aftrap om 20:00), volgende week dinsdag is dat Spanje (aftrap om 18:30).

  • Ayase Ueda - Japan

De Verenigde Staten en Ecuador: dat zijn de vriendschappelijke tegenstanders van Japan tijdens deze interlandbreak. Japan zal deze oefeninterlands bovendien in Europa afwerken, een verre vliegreis naar Japan is dus niet aan de orde. De wedstrijden tegen de Verenigde Staten (vrijdag om 14:25) en Ecuador (dinsdag om 13:55) worden namelijk afgewerkt in de Merkur Spiel-Arena van Fortuna Düsseldorf (Duitsland).

  • Radoslaw Majecki - Polen

Geen vriendschappelijke wedstrijden maar wel Nations League-voetbal voor Radoslaw Majecki en Polen. Donderdag wacht Nederland in Warschau (aftrap om 20:45), zondag vervolgens het erg belangrijke duel in en tegen Wales (aftrap om 20:45). In dezelfde groep van België (A4) staat Polen op een derde stek met 4 punten geklasseerd, 3 minder dan de Rode Duivels.

  • Kevin Denkey - Togo

Kevin Denkey werd opgeroepen voor Togo en werkt oefeninterlands af tegen Ivoorkust en Equatoriaal-Guinea. Zaterdag om 18:00 wordt de partij in Ivoorkust afgewerkt, dinsdag volgt de wedstrijd in Guinea (aftrapuur nog niet bekend).

  • Dino Hotic - Bosnië

Ivaylo Petev, de bondscoach van Bosnië, reserveerde opnieuw een plaatsje in z’n Nations League-selectie voor Dino Hotic. De Bosniërs, die aan kop staan in groep 3 van de B-reeks, nemen het op tegen Montenegro (vrijdag om 20:45) en Roemenië (maandag om 20:45).

  • Olivier Deman – België U21

Terwijl de Rode Duivels in het kader van de Nations League deze week uitkomen tegen Nederland, nemen ook de Jonge Duivels het deze week op tegen onze noorderburen. In het kader van de vriendschappelijke wedstrijden tegen Nederland (donderdag om 17:30) en Frankrijk (maandag om 21:00) werd ook Olivier Deman opnieuw geselecteerd.

Veel succes aan alle internationals!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miron Muslic reageert op z'n contractverlenging

Miron Muslic over z'n contractverlenging, de stage in Benidorm én een vooruitblik naar de tweede seizoenshelft? Je bekijkt het hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Leonardo Da Silva Lopes!

Ook Leonardo Da Silva Lopes is jarig! Hij viert vandaag z'n 24ste verjaardag.

Proficiat, Leo!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Kévin Denkey!

Kévin Denkey is jarig! Onze spits viert vandaag z'n 22ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag Kévin!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miron Muslic langer bij Cercle Brugge!

Cercle Brugge heeft het contract van Miron Muslic (40) opengebroken. De Oostenrijker plaatste z’n handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2024.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsstage Benidorm: “Verder werken aan de Cercle mentaliteit”

Op de tweede stagedag in Benidorm stonden er twee trainingen op het programma. Beide sessies werden voorafgegaan door een opwarming in de fitness. Ook na de veldtrainingen konden de spelers in de gym terecht om bijkomende oefeningen te doen.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!