koop tickets online
nl fr en

Cercle levert 6 internationals af

Komend weekend geen Jupiler Pro League-voetbal wegens de interlandbreak en ook Cercle ziet daarbij heel wat spelers de trots van hun land verdedigen. Zes spelers om precies te zijn. Een overzicht van wie een oproepingsbrief in de bus kreeg én het volledige speelschema vind je hier terug:

  • Jesper Daland – Noorwegen U21

Jesper Daland zal met de U21 van Noorwegen twee vriendschappelijke wedstrijden afwerken. Zaterdag is Zwitserland de tegenstander (aftrap om 20:00), volgende week dinsdag is dat Spanje (aftrap om 18:30).

  • Ayase Ueda - Japan

De Verenigde Staten en Ecuador: dat zijn de vriendschappelijke tegenstanders van Japan tijdens deze interlandbreak. Japan zal deze oefeninterlands bovendien in Europa afwerken, een verre vliegreis naar Japan is dus niet aan de orde. De wedstrijden tegen de Verenigde Staten (vrijdag om 14:25) en Ecuador (dinsdag om 13:55) worden namelijk afgewerkt in de Merkur Spiel-Arena van Fortuna Düsseldorf (Duitsland).

  • Radoslaw Majecki - Polen

Geen vriendschappelijke wedstrijden maar wel Nations League-voetbal voor Radoslaw Majecki en Polen. Donderdag wacht Nederland in Warschau (aftrap om 20:45), zondag vervolgens het erg belangrijke duel in en tegen Wales (aftrap om 20:45). In dezelfde groep van België (A4) staat Polen op een derde stek met 4 punten geklasseerd, 3 minder dan de Rode Duivels.

  • Kevin Denkey - Togo

Kevin Denkey werd opgeroepen voor Togo en werkt oefeninterlands af tegen Ivoorkust en Equatoriaal-Guinea. Zaterdag om 18:00 wordt de partij in Ivoorkust afgewerkt, dinsdag volgt de wedstrijd in Guinea (aftrapuur nog niet bekend).

  • Dino Hotic - Bosnië

Ivaylo Petev, de bondscoach van Bosnië, reserveerde opnieuw een plaatsje in z’n Nations League-selectie voor Dino Hotic. De Bosniërs, die aan kop staan in groep 3 van de B-reeks, nemen het op tegen Montenegro (vrijdag om 20:45) en Roemenië (maandag om 20:45).

  • Olivier Deman – België U21

Terwijl de Rode Duivels in het kader van de Nations League deze week uitkomen tegen Nederland, nemen ook de Jonge Duivels het deze week op tegen onze noorderburen. In het kader van de vriendschappelijke wedstrijden tegen Nederland (donderdag om 17:30) en Frankrijk (maandag om 21:00) werd ook Olivier Deman opnieuw geselecteerd.

Veel succes aan alle internationals!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met… Jesper Daland

SHOT sprak met… Jesper Daland

Norge, mitt Norge!

Bij Cercle Brugge voetballen meerdere smaakmakers. Eén daarvan is zonder twijfel Jesper Daland. De 23-jarige Noor vervoegde de Vereniging in mei 2021 en is sindsdien de verdedigende rots in de groenzwarte branding. In Cercles thuishaven spraken we elkaar uitvoerig over leven, voetbal en alles daartussenin. Onze vragen in het Deens en Jespers antwoorden in het Noors… de woorden rimpelden de stille wateren van zijn vaderlandse fjorden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Koop vanaf nu tickets voor onze thuismatchen in april tegen KVK en STVV!

Op zaterdag 1 april speelt Cercle om 16u tegen KV Kortrijk. Kom op deze lentemiddag mee genieten van deze West-Vlaamse clash en schreeuw Cercle naar de overwinning! Klik hier om tickets te kopen of kom ze afhalen aan onze loketten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na het gelijkspel tegen KRC Genk

Cercle speelde vrijdagavond in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk tegen KRC Genk, de leider in het klassement. Ontdek hier alle foto's van het duel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer viert vandaag zijn 21ste verjaardag!

Onze jonge aanvaller Emilio Kehrer is vandaag een jaartje ouder geworden. Emilio genoot zijn jeugdopleiding bij het Duitse Freiburg en schopte het daar tot in het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de derde Bundesliga. Afgelopen zomer maakte de Duitse jeugdinternational de overstap naar Cercle. Emilio mocht in de Jupiler Pro League al 10 keer invallen en wist daarin één keer de weg naar het doel te vinden. Momenteel is hij enkele weken buiten strijd met een gebroken teen. We wensen hem van iedereen bij Cercle een leuke verjaardag en een spoedig herstel toe!

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Emilio! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandbreak: deze Cercle-spelers vertegenwoordigen hun land!

Komend weekend wordt er niet gevoetbald in de Jupiler Pro League wegens de interlandbreak. Na de wedstrijd tegen Genk vertrokken vijf Cercle-spelers naar hun thuisland om de nationale kleuren te verdedigen. 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!